Visa Vägar

Om den utveckling som ryms i varje människa och hur allt hänger samman.

Agneta Wahlström Ihr och Birgitta Ditte Tryberg som känner varandra sedan länge bjuder nu in till gemensamt projekt.

Visa Vägar – en föreläsningsserie som höjer medvetandet om hur allt i livets väv hänger samman.

Birgitta bygger broar i ett spännande gränsland mellan vetenskap och andlighet. Här öppnas nya vägar och kopplingar mellan religioner, psykologi, medicin, filosofi och kvantfysik. Birgitta hittar ett gemensamt språk som ger insikt och förståelse för den utveckling som ryms i varje människa.

Ett fullbordat liv

Vad är ett fullbordat liv? Det som består när våra dagar är räknade? Är det hur långt man kommit i karriären, pengarna på banken eller huset man byggde? Eller är det riktningen på livet och det som är kvar i hjärtat?

Välkomna att se och höra en unik och stämningsfull föreläsning – Visa Vägar. Föreläsningen är inspelad i direktsändning torsdagen den 21 mars 2024. Landar i din inkorg för obegränsad lyssning i två veckor efter bokning.  

Priset är 200 kr inklusive moms. 

Agneta Wahlström Ihr

Energimedicinterapeut och NLP-coach

www.introvert.se

Agneta förenar den shamanska energimedicinen med vikten av att leva sitt liv utifrån den du är innerst inne. Hon lyfter särskilt det introverta personlighetsdraget så att det kan få bli den superkraft det har kapacitet att vara.

Birgitta Ditte Tryberg

Teolog, fysioterapeut, numerolog och författare.

www.goodliving.se

Birgitta ger sedan 1990 föreläsningar och kurser om gränslandet mellan modern vetenskaplig forskning och andliga visdomstraditioner från olika kulturer.