Kursen är inte öppen för registrering

Själasystrar – medlemstjänst

Systerskap för introverta företagskvinnor

Vägen till ett hållbart och harmoniskt företagande som introvert

Det går att driva ett eget företag på ett sätt som du mår bra av, även om du är introvert. Det handlar om ditt mindset, det stöd du tar och de val du gör. Men framförallt att du låter den du är innerst inne få ta plats och att du låter din inre visa kvinna vara din guide!

I den nya medlemstjänsten Själasystrar förenas andlighet med praktiskt företagande.

För din inre personlig utveckling, ingår medlemstjänsten Fjärilsresan.

För ditt företagande finns den kompletterande företagsdelen i medlemsportalen Själasystrar samt ytterligare en medlemsgrupp (utöver den som ingår i Fjärilsresan) på Facebook för just företagsfrågor.

Medlemstjänsten består av träffar online och material i medlemsportalen. Eftersom medlemstjänsten är introvert-säkrad, så deltar du på träffarna helt på dina egna villkor. Du har kameran på om du vill, pratar om du vill. Men jag kan lova dig att du kommer att få energi av dessa träffar, att umgås med andra kvinnor som alla delar samma längtan är oerhört givande, även för en introvert person.

Träffarna spelas in till största del så du kan ta del av dem även om du inte kan vara med live.

Grundpelarna i Själasystrar

Utgå från den du är, innerst inne

När du bygger upp ditt företag baserat på din unika person, utan att falla i fällan att följa andra företagares mallar och måsten, ger du dig själv och ditt företag de bästa förutsättningarna för att lyckas.

Det är faktiskt så att när du utgår från dig själv, blir allt du gör äkta och sant vilket är en förutsättning för att du ska nå ut och lyckas med dina drömmar! Till skillnad från om du agerar på ett sätt som skaver, som tömmer dig på energi, som sliter ut dig. Den energi du då verkar från och det du utstrålar, blir ingen stark magnet för de människor som du är menad att finnas för i ditt företagande!

Själens ledning

När du väljer att lyssna in på din själ och följa dess budskap, blir allt så mycket lättare. Jag menar ALLT. Så även i företagandet! Så låt din själ guida dig, gör det du behöver göra för att kunna höra budskapen och ta action på dem!

Din själ vet vad som är för ditt högsta bästa, den har koll på hela bilden och guidar dig steg för steg på resan. En resa den inte skulle locka dig till om den inte visste att den var rätt och görbar för dig!

Systerskap

För att på bästa sätt driva ditt företag, behöver du stöd. Punkt. Ensam är inte stark i alla lägen, särskilt inte som företagare. Så även om du driver ett eget företag, går det att skaffa kollegor och mentorer som stöttar på resan. Kollegor i bemärkelsen andra kvinnor som är på liknande resor som du själv. Mentorer i form av någon som är lite före dig på resan som kan guida och tipsa dig.

Mer om systerskapet

Att driva eget företag är en personlig utvecklingsresa som heter duga. Därför ingår den medlemstjänsten Fjärilsresan som en av delarna i Själasystrar.

Vi har regelbundna träffar online där vi blandar föreläsningar, workshops, samtal, coaching, kunskap, meditationer och stöttning. Genom att finnas för varandra, stärker vi varandra och gör det så mycket lättare att driva eget företag online.

Dessa träffar gör att du kommer loss när du sitter fast, kommer upp på banan igen när du faller av och får inspiration när du själv upplever dig blockerad. Vi ser ljuset i varandra, även när vi för tillfället inte själva orkar eller kan se det.

Med utgångspunkt från den du är, innerst inne, guidas du till att bygga upp ditt företagande, på ett lugnt och tryggt sätt. Ingen stress eller hets, allt handlar om att ha rätt mindset och göra aktiva val utifrån dig, den du är och dina behov.  

Målet är att målet ensamt inte ska vara målet, utan själva resan i sig ska vara fylld med närvaro, livsglädje och ge energi. Det går att njuta på vägen!

Den shamanska energimedicinen finns med och genomsyrar hela medlemstjänsten. Den bidrar med ett förhållningssätt och verktyg som är till stöd för att du ska kunna ha en välmående och stark relation till din själ och till universum, så att du hör budskapen och vet vilka vägar som är dina att ta.

 "Träffarna är som en glädjeinjektion, jag blir laddad med positiv energi. Det blir som att ha kollegor, jag får stöd och känner samhörighet. Det är väldigt värdefullt.

Anna

Strukturen för Själasystrar 

Jag som är din guide på resan från dröm till verklighet i ditt företagande, är absolut ingen expert på allt och är heller inte någon supermänniska. Men jag har stor egen erfarenhet av denna resa! Jag har gjort en mängd misstag som jag lärt mig av, tagit lärdom av andra som gått vägen, gjort om och gjort rätt.

Men framförallt har jag hittat de nycklar som behövs för att driva företag som introvert kvinna där själva företagandet inte är poängen utan drivet består av en längtan att göra skillnad! Upplägget är anpassat efter både dig och mig. Det du behöver och längtar efter kombinerat med det jag är menad att skapa och ge, efter min förmåga.

Jag lever som jag lär och bygger mitt företag baserat på vad min själ guidar mig till, på ett sätt som passar mig som människa. Som för många andra, går min energi går i vågor, vissa perioder är jag mer aktiv än andra. Jag behöver även längre perioder med vila och ledighet.

Därav är medlemstjänsten mest aktiv under höst- och vårtermin. Finessen är att det kommer att finnas material att ta del av inne i medlemsportalen även under lågsäsonger.

Själasystrar – medlemskap

Medlemskapet är ett månadsabonnemang utan förpliktelser och du har tre prova-på dagar innan några pengar dras från ditt konto.

Din investering är sedan 495 kr exklusive moms per månad.


ATT DRIVA FÖRETAG BEHÖVER INTE VARA TUNGT ...

Men jag vet att det kan vara det, så var det för mig när jag började. 

Jag trodde att jag behövde vara på ett visst sätt och följa alla andras råd och mallar. Detta innebar att jag gjorde våld på den jag var, jag svek mig själv och därmed även min själs uppdrag.

Den extroverta kostymen skavde och jag höll på att stressa sönder mig när jag försökte göra som "alla lyckade" sa att man måste. Till slut hade all glädje och energi försvunnit, det var bara tungt och jobbigt.

Vändningen kom när jag insåg att jag hade ett val, att jag kunde driva mitt företag på mitt eget sätt.
Att jag hade den bästa ledningen och inspirationskällan inuti – min själ och inre visdom!

När jag började lita på min egen sanning, lyssna och följa min själs guidning, och agera som det passade mig och den jag är bäst, då släppte det!


Idag känner jag glädje och energi i mitt företag, jag utgår från mig själv och har en ständig kommunikation med min inre visa kvinna. Jag gör mitt inre arbete, ser till att jag är mottaglig för guidningen och går sedan till handling när jag känner att det är tid för det.

Nu brinner jag för att dela denna kunskap med dig! Så att du också kan vara dig själv, känna livsglädje och djupare mening i det du gör. Så att du kan göra din grej här i världen, för du och ditt ljus behövs!

Och finessen är att när du driver ditt företag på det sättet, utifrån dig själv och den du är, det är då som du på riktigt skapar magi och gör skillnad!

All värme och kärlek.
Agneta