Var Dags Lycka

Vägen hem till din inre visa kvinna

Var Dags Lycka

Vägen hem till din inre visa kvinna

Redo att kliva in i din egen storhet?

Om du känner en längtan efter att göra din grej, fullt ut, är du helt på rätt plats.

Genom att ta stöd av shamansk energimedicin kan du identifiera vad som håller dig tillbaka, vad som hindrar dig från att komma hem till den du redan är.

Du får även kontakt med din inre visa kvinna, så att hon kan guida dig på din resa. Så att du verkligen står i din kraft, i ditt ljus, och gör det som just du är menad att göra. På ditt sätt.

Oavsett vad som gör att du vill ha en förändring i livet, kan sessioner med shamansk energimedicin vara vägen framåt. Det kan vara en känsla av att sitta fast, som om något osynligt håller dig tillbaka, mönster som upprepas, beteenden som du vill skifta, tankar som maler, känslor som överväldigar dig ...

Du är varmt välkommen att slå följe med mig och den shamanska energimedicinen på din förändrings-resa.

Energimedicinsessioner

Energimedicin är en effektiv och kraftfull behandlingsmetod bestående av olika läkande tekniker. Den behandlar och stödjer nervsystem, kropp och själ till balans och läkning.

Du får tillgång till din kraft, dina egna sanningar och svar. Du lär känna ditt sanna jag och får en fördjupad kontakt med din själ.

Varje behandling är unik och utgår från just dina behov, vad du behöver för att bli fri från begränsningar, blockeringar, negativa mönster och trosuppfattningar.

Behandlingen sker på distans via telefon, du befinner dig tryggt och bekvämt på en plats du själv väljer.

Online-bibliotek

Utöver emailcoachingen mellan sessionerna, har du tillgång till ett biblioteket online som guidar dig mellan dina sessioner. Du kan när som helst kliva in för att lyssna på en meditation, föreläsning eller hitta verktyg och tips.

Materialet förenar introversion, energimedicin och andlighet där alla tre delarna är nycklar till inre frid och yttre fred. Vägen till själens visdom går via våra introverta superkrafter. De guidar oss till inre stillhet och närvaro i det som är. Energimedicinen låter dig läka och transformeras på ett djupare plan.

Genom att lyfta fram dina introverta egenskaper och nyttja energimedicinens verktyg, står du kvar tryggt förankrad i dig själv oavsett vad som händer i livet.

Sessioner, emailcoaching och ett bibliotek för personlig utveckling

Genom sessioner med energimedicin, emailcoaching mellan sessionerna och materialet i online-biblioteket, frigör du dig från de blockeringar som tidigare hållit dig tillbaka från att veta vad som är din själs önskan för dig.

Din relation med din andlighet stärks och du får tillgång till den guidning som alltid finns där, men som av olika orsaker har blivit otydlig för dig.

Välkommen till en tillitsfull relation med din själ så att du kan följa din egna själsliga skattkarta till det liv som är menat för just dig!

Din investering

Mentorsprogrammet löper över tre månader.

Tre energimedicin-sessioner, tillgång till materialet i biblioteket och stöd i form av emailcoaching obegränsat under perioden.

Priserna är inklusive moms för privatperson samt exklusive moms för företagare.

Månadsbetalning

3.300 kr

Pris per månad 

  • Tre månaders mentorsprogram
  • Tre energimedicin-sessioner
  • Självstudiematerial 
  • Emailcoaching

Fullbetalning

9.500 kr

Totalpris

  • Tre månaders mentorsprogram
  • Tre energimedicin-sessioner
  • Självstudiematerial 
  • Emailcoaching

 "Jag kände starkt att det var dags att gå vidare och lämna en plats där jag inte längre hörde hemma. Kom i kontakt med Agneta via podden "Så in i Själen". Hennes budskap tillade till mitt hjärta och det jag brinner för.

Det värdefulla var att bli hållen på sin resa med värme och respekt. Fokus på möjligheterna och storheten som bor inom varje individ.

Agneta har lyssnat med öppet sinne och hjärta, vågat utmana så mycket som det har behövts och gett mig nycklar att jobba med framåt.

Lilianne

 "Tack för din guidning och ett förhållningssätt som har gjort att jag känt mig trygg på resan, en förutsättning för att våga berätta om vad jag upplever och känner.

Jag upplever ett större lugn och en trygghet jag har saknat. Det är spännande att se vart det leder mig både som person men också i mitt företagande. Jag hoppas och tror att våra vägar korsas igen." 

Camilla

 "Tack vare Agneta har jag fått en djupare trygghet, ett inre lugn och är mer snäll mot mig själv.

Har insett att det är inte mitt ansvar att bära andras ryggsäck utan det räcker att lyssna och vara empatisk.

Jag tror mer på mig själv, ser min potential och jag har vågat ta steget mot nya spännande utmaningar.

Heléne Gustafsson

Frågor och svar omVar Dags Lycka

Under tre månader har du tillgång till allt material i bilbioteket, tre enskilda energimedicin-sessioner samt emailcoaching under hela perioden.

En sessionen är ca två timme lång. Inför en session är det viktigt att du ser till att du är ostörd, kan ligga ner bekvämt och kanske har en filt redo om du fryser. Avsätt gärna tid efter sessionen för att kunna ta hand om dig själv på bästa sätt och landa mjukt efter behandlingen. Drick mycket vatten och lyssna in vad kropp och själ behöver.  

Du bestämmer själv vad det är som du vill arbeta med. Det kan vara en saknad efter djupare mening i livet, längtan efter ditt själssyfte, ditt företagande/din anställning, dina relationer, din hälsa.  

Ditt val av detta program som pågår i flera månader, kommer att innebära djup inre läkning för dig. Dina sessioner kommer att ge dig klarhet och en plan framåt för dig och emailcoachingen samt materialet i online-bilbioteket kommer att vara till stöd mellan dina sessioner.  

Likt lagren på en lök kommer du att skala av blockeringar och rädslor (både dina egna, karmiska och förfäders) så att du har tydligare kontakt med ditt eget inre ljus som vet din riktning framåt. För du har alla svar i dig som du behöver!  

Vi börjar med att prata om det som du vill ha min hjälp med vid detta tillfälle. Jag kommer att ställa frågor för att få klarhet i vad det är som hindrar dig, vad grundorsaken till dina problem är. Sedan arbetar vi med energiblockeringen som är kopplat till ditt problem, både i ditt energifält, i ditt undermedvetna och till det förflutna.

Under sessionen kommer du att få den guidning, de insikter och de lärdomar du behöver för att att läka från din själ och från Spirit. Varje session är unik och guidad av den högre intelligensen, det är inte jag som terapeut som hittar på utan jag blir guidad till vad som är bäst för just dig, just då.

Inför en session är det viktigt att du ser till att du är ostörd, kan ligga ner bekvämt och kanske har en filt redo om du fryser. Jag ringer upp dig på det telefonnummer du önskar på den tid som du har bokat. Använd hörlurar till telefonen för bästa upplevelse.

Du bokar tid för din session via min bokningstjänst som du får tillgång till efter din betalning.

Ingen återbetalning av bokad session/sessioner görs. Du kan boka om din session eller ge den till någon annan. Avbokning som sker tidigare än 24 timmar innan utsatt tid kan bokas om, avbokning senare är 24 timmar innan återbetalas inte.

Agneta Wahlström Ihr

Energimedicinterapeut och själscoach.
Med energimedicin och coaching guidar jag introverta kvinnor som längtar efter djupare mening i livet  till att
hitta sin inre skatt och leva sitt själssyfte så att de kan stå starka i sin kraft och i sitt ljus.