Shamansk energimedicin

Sessioner

Energimedicinens magi

Ditt inre ljus, dina gåvor och din energi kan vara blockerat av rädslor, känslomässiga sår, hinder och trauman. För att skapa dig det liv du är ämnad att leva behöver du ha tillgång till din fulla potential.

Energimedicin är en effektiv och kraftfull behandlingsmetod bestående av olika läkande tekniker. Den behandlar och stödjer nervsystem, kropp och själ till balans och läkning.

Du får tillgång till din kraft, dina egna sanningar och svar. Du lär känna ditt sanna jag och får en fördjupad kontakt med din själ.

Energimedicinen som jag praktiserar, utgår från shamansk visdom och läkekonst. Varje behandling är unik och utgår från just dina behov, vad du behöver för att bli fri från begränsningar, blockeringar, negativa mönster och trosuppfattningar.

Behandlingen sker på distans via telefon, du befinner dig tryggt och bekvämt på en plats du själv väljer.  

Min erfarenhet är att bästa effekt är att ha minst tre sessioner, men självklart kan du välja endast en. Orsaken till att fler är bättre, är att du för varje session kommer djupare och djupare i det som du behöver se, läka och skifta. Nya lager blir tillgängliga för dig vartefter du investerar tid och kraft på att möta dig själv och det som blockerar din livsenergi från att flöda.

Priser

Välj mellan enstaka session eller ett paket om tre stycken sessioner.

 Efter din betalning kommer du att få tillgång till bokningskalendern och kan direkt boka in din tid/dina tider som passar dig.  

Alla priser är inklusive moms för privatperson och exklusive för företagare.

En session

3.500 kr


Tre sessioner

9.500 kr


  • Eller delbetala över tre månader, 3.300 kr/månad.

Osäker?

Att välja att investera i energimedicinsessioner kan vara ett stort beslut att fatta. Om du känner dig osäker, är du varmt välkommen att boka ett kortare, förutsättningslöst samtal med mig. Då kan du ställa dina frågor och känna in om jag och den shamanska energimedicinen är rätt väg framåt för dig.

Du bokar din tid här.

Jag känner att saker har skiftat i mig och att jag släppt sådant som inte gynnar mig längre.

Tusen tack för en fantastisk behandling, den kändes väldigt djupgående och rörde runt rejält på ett bra sätt. Jag känner mig lättare och energin hoppar runt som popcorn i hela kroppen nu flera timmar efter behandlingen.  

Är hjärtligt tacksam för mötet med dig och att jag fick vara med om denna fina behandling. Rekommenderas varmt.

Jenny 

Agneta har lyssnat med öppet sinne och hjärta, vågat utmana så mycket som det har behövts och gett mig nycklar att jobba med framåt.

Jag kände starkt att det var dags att gå vidare och lämna en plats där jag inte längre hörde hemma. Kom i kontakt med Agneta via podden "Så in i Själen". Hennes budskap tillade till mitt hjärta och det jag brinner för.

Det värdefulla var att bli hållen på sin resa med värme och respekt. Fokus på möjligheterna och storheten som bor inom varje individ. 

Lilianne

Jag upplever ett större lugn och en trygghet jag har saknat.

 Tack för din guidning och ett förhållningssätt som har gjort att jag känt mig trygg på resan, en förutsättning för att våga berätta om vad jag upplever och känner.

Det är spännande att se  vart det leder mig både som person men också i mitt företagande.

Camilla

Jag tror mer på mig själv, ser min potential och jag har vågat ta steget mot nya spännande utmaningar.

Tack vare Agneta har jag fått en djupare trygghet, ett inre lugn och är mer snäll mot mig själv.

Har insett att det är inte mitt ansvar att bära andras ryggsäck utan det räcker att lyssna och vara empatisk.

Heléne 

Frågor och svar om sessioner 

Vi börjar med att prata om det som du vill ha min hjälp med vid detta tillfälle. Jag kommer att ställa frågor för att få klarhet i vad det är som hindrar dig, vad grundorsaken till dina problem är. Sedan arbetar vi med energiblockeringen som är kopplat till ditt problem, både i ditt energifält, i ditt undermedvetna och till det förflutna.

Under sessionen kommer du att få den guidning, de insikter och de lärdomar du behöver. Varje session är unik och guidad av den högre intelligensen, det är inte jag som terapeut som hittar på utan jag blir guidad till vad som är bäst för just dig, just då.

Sessionen tar ca 2 timmar, ibland kortare tid ibland lite längre. Avsätt gärna tid efter sessionen för att kunna ta hand om dig själv på bästa sätt och landa mjukt efter behandlingen. Drick mycket vatten och lyssna in vad kropp och själ behöver.

Inför en session är det viktigt att du ser till att du är ostörd, kan ligga ner bekvämt och kanske har en filt redo om du fryser. Jag ringer upp dig på det telefonnummer du önskar på den tid som du har bokat. Använd hörlurar till telefonen för bästa upplevelse.

Du bokar tid för din session via min bokningstjänst som du får tillgång till efter din betalning.

Ingen återbetalning av bokad session/sessioner görs. Du kan boka om din session eller ge den till någon annan. Avbokning som sker tidigare än 24 timmar innan utsatt tid kan bokas om, avbokning senare är 24 timmar innan återbetalas inte.

Frågor och svar om medlemsprogrammet

Agneta Wahlström Ihr

Energimedicinterapeut och själscoach.
Med energimedicin och coaching guidar jag introverta kvinnor som längtar efter djupare mening i livet
 till att hitta sin inre skatt och leva sitt själssyfte så att de kan stå starka i sin kraft och i sitt ljus.

Course Pricing

Enstaka energimedicinsession, privatperson

2800 SEK

    • 3.500 kr
Boka nu

Tre sessioner, fullbetalning, privatperson

7600 SEK

    • 9.500 kr
Boka

Delbetalning för tre sessioner, privatperson

2640 SEK

3 betalningar på 2640 SEK /månad

    • 9.900 kr
Boka

Enstaka energimedicinsession, företagare

3500 SEK

Boka nu

Tre sessioner, fullbetalning, företagare

9500 SEK

Boka

Delbetalning för tre sessioner, företagare

3300 SEK

3 betalningar på 3300 SEK /månad

    • 9.900 kr
Boka