Kursen är inte öppen för registrering

Fjärilsresan – medlemstjänst

Platsen online för introverta kvinnor som vill flyga fritt

Välkommen till en medlemstjänst som guidar dig på resan från larv till fjäril. Från att känna skav, saknad och ensamhet, till att veta ditt syfte, ha kontakt med din inre visa kvinna, känna livsglädje och djupare mening.

Varför en medlemstjänst?

Jag har så många gånger stött på kvinnor som känner sig ensamma som introverta. De känner att något saknas i livet, men de vet inte hur de ska hitta det. De känner sig inte hela, som om något saknas i livet. Detta fast de har "allt".

Längtan är stor efter mer livsglädje och en djupare mening.  De vill även utveckla sin andlighet, men har svårt att hitta rätt forum och rätt människor för att fullt ut känna sig trygga och hållna. Saknaden av vänner som förstår denna del av livet är stor.  

Därför behövs Fjärilsresan och du är varmt välkommen!

Vad ingår i medlemstjänsten?

Basen i detta systerskap är introversion och andlighet. Det shamanska förhållningssättet är strukturen och allt i och runt medlemstjänsten är introvert-säkrat. Väljer du att vara med live, väljer du själv om du vill ha kameran på eller av, om du vill prata eller inte.

Fjärilsresan har två grundstenar, den ena är träffar via Zoom och den andra är en medlemsportal med föreläsningar, workshops, meditationer, övningar med mera.

Varannan måndag kl 10-11 finns möjligheten att mötas live. Träffarna spelas in till största del, förutom vid vissa tillfällen då delar eller hela träffar behöver vara oinspelade för deltagarnas trygghet. Upplägget för träffarna kan vara en föreläsning, en workshop eller en ren medlemsträff där möjlighet ges till delningar, stöd och support.  

Medlemsportalen byggs på vartefter med inspelningar från våra träffar samt med annat material som föreläsningar, meditationer, övningar med mera.

Ditt medlemskap

Fjärilsresan är en månadsprenumeration. Du är med så länge du själv vill och kan avsluta själv om du vill inne i medlemsportalen.

Du har tre dagars prova-på-period innan din månadskostnad börjar dras, vilket innebär att du kan känna in om detta är rätt plats för dig i lugn och ro innan du börjar betala.

Din månadsinvestering är 325 kr inklusive moms.

Egenföretagare?

Lägg till en modul i ditt medlemskap och få tillgång till än fler träffar online och material för att driva eget företag online.

Väljer du Själasystrar, ingår allt från Fjärilsresan plus denna egenföretagar-modul.

Även i Själasystrar får du tre dagars prova-på innan din medlemsavgift börjar dras.

Vem är jag?

Mitt namn är Agneta. Jag var väldigt vuxen när jag kom till insikt om att jag är introvert. Det blev den första nyckeln till vem jag är innerst inne, till att komma hem och hitta min grej. Den andra stora nyckeln var när den shamanska energimedicinen kom in i mitt liv. 

Tidigare i livet kände jag mig ofullständig. Något saknades, men jag visste inte vad. Jag kände det som om jag var ensammast och konstigast i världen, utan möjlighet att hitta vad som var just min grej här i livet. Utan möjlighet till riktig livsglädje och djupare mening. 

Idag är det helt annorlunda! Energimedicinen har gett mig ett ramverk för att läka och växa som människa. Den är även mitt förhållningssätt i livet som jag navigerar efter. Den guidar mig på min väg, så att jag kan flyga fritt som den fjäril jag innerst inne är. 

Jag har även lärt mig hur vi människor går i cykler, hur vi gång på gång behöver ta oss igenom denna process, från larv till fjäril. Vi läker lager efter lager. Möter nya utmaningar. Och då är det magiskt att ha ett ramverk att hålla sig till och stöd och support på resan! 

Allt detta vill jag nu föra in i denna medlemstjänst, så att även du kan känna dig trygg och hållen. Så att du har stöd och support på DIN resa!

Funderingar?

Träffar online, meditationer, föreläsningar och annat som är till stöd och support för dig. Allt introvert-säkrat och tryggt.

Inne i medlemsportalen kan du själv välja att avprenumerera. Tänk på att göra det innan dina fria dagar har passerat bara.

Oavsett vilken nivå medlemspriset kommer att ligga på i framtiden, behåller du ditt månads-pris som du kliver in till. 

Nej och du kan också när som helst avsluta din prenumeration själv.

Skicka mig ett mail på agneta@introvert.se så svarar jag dig så snart jag kan!

Agneta Wahlström Ihr