Framtidens företagsanda med Lina Lanestrand

Energimedicin är inte bara läkande och klargörande för privatlivet, det är även magiskt för ditt företagande! 

I detta avsnitt får du möta Lina som lever med energimedicinen integrerad i alla delar av sitt liv. Hon inspirerar, lär ut, utmanar och leder andra till att förverkliga sina visioner. Personligen har jag henne att tacka för så mycket, men framförallt var hon min första lärare inom just energimedicin.

Vi pratar om visionen, hur viktigt det är att den kommer från själen och inte från en plats av prestationspress. Lina pratar även om din inre diamant, det som är just ditt inre ljus och det du är menad att dela med världen. Och om vikten av att ha någon som håller dig och guidar dig så att du kan se ditt ljus klart och tydligt, så att du inte försöker få din diamant att passa i en form som inte är din. Vi kan behöva hjälp att rensa, frigöra vår väg och se vårt inre ljus, för vår inre diamant är inte en form som passar in i någon standardmall, utan snarare är det ett ljus som skapar nya former och magi! När du sprider ditt ljus, blir det som ringar på vattnet och det händer så mycket gott genom att du är den du är menad att vara!

Men hur gör du då, när det är mörkt och tungt? Hur kan du lite lättare ta dig igenom det och hitta din läkning, din medicin? Lina pratar om vikten av att inse att det är i mörkret som det nya föds och att släppa taget om de tankar som knyter oss fast vid lidandet i mörkret. Acceptera det som är och känna det, fullt ut. Att likt naturens cykler följa med på själens naturliga, föränderliga resa. Att lära dig gå med flödet! Naturen som under hösten släppa det som varit som träden släpper sina rötter, gå in i vilan under vintern och hämta hem vårt innersta och stilla oss, sedan börja känna in nya drömmar och frön och låta dem få börja gro och blomstra till sommaren, för att sedan gå till vila igen.

Vi pratar även om vikten av tacksamhet, hur du genom att göra ett verb av ordet får det att bli en handling från hjärta och själ. Hur är du på att ta emot? Och hur vet du om det du får till dig, kommer från själ eller huvud?

Avslutningsvis pratar Lina om att det oerhört viktiga att inse, att det inte är något fel på dig! Det är inget som behöver ordna eller lagas med dig. Du behöver bara komma ihåg vem du egentligen är. Du är hel!

Välkommen att dyka djupare i energimedicinens värld och lyssna till hur den just kan bistå dig både i privatlivet och i ditt företagande.


Kategori: Podd, säsong 2