Skapa ditt stordåd online med Jill Nyqvist

Lyssna på Jills inspirerande, ärliga och bitvis underhållande resa. 

Från att som åttaåring lärt ut sina kunskaper om hästar, via tiden som anställd med chefsbefattning under många år, till att nu som vuxen lära ut hur du jobbar online. 

Tills för några år sedan, hade hon inte en tanke på att själv driva eget företag. Men när hon kände sig klar med sitt dåvarande jobb, och funderingarna på nästa steg i yrkeslivet kom, var det tomt. För det var inte en annan anställning hon ville ha. Hon ville ha ett nytt liv, ett annat sätt att leva! Men från insikten av att hon ville ha eget företag, var resan fortsatt krokig och bitvis oklar innan hon hamnade där hon är idag. 

Ett av många inspirerande saker Jill pratar om, är att inte tro på allt du tänker. Jill har två ben i sitt företag. Dels är det Solopreneur-delen, som guidar företagare att jobba online så att de kan hjälpa fler och tjäna mer. Det andra benet, är mot privatpersoner där hon tillsammans med en kollega stöttar föräldrar till barn med adhd. 

Den stora drivkraften för Jill, är att skapa ett liv hon trivs med varje dag. Varje dag ska räknas! Hon inspirerar till att verkligen vara i nuet, utan brådska till sen (även om det visst är viktigt och bra att ha mål). Vi behöver inte ha så bråttom dit, vart det nu än är! Var här! 

Du hittar Jill här: https://www.solopreneur.nu/

Kategori: Podd