Kursen är inte öppen för registrering

IntroSpirit

Systercirkel för energimedicin, andlighet och introversion

Längtar du efter djupare mening i livet?

Kan du känna att även då du har allt du behöver, så saknas något? Något som tillför ditt liv en djupare mening och mål. Något som innebär att du lever ditt liv på riktigt, äkta och meningsfullt. Att du gör skillnad!

Söker du efter din inre skatt?

Känns det som om du inte har något speciellt, att det inte finns något som du är bra på?
Längtar du efter att hitta dina egna styrkor, talanger och passioner?

Vill du veta ditt själssyfte?

Vet du vad din själ längtar efter?
Har du full koll på vad som är syftet för din själ i detta liv?

Längtar du efter sammanhang där ditt äkta jag passar in?

Vill du känna stöd av och samhörighet med andra kvinnor, på dina villkor?
Kvinnor som vill lyfta fram och vårda sina introverta personlighetsdrag,
stå stadiga i sig själva och i sin fulla potential?

Då är du på rätt plats!

Längtar du efter djupare mening i livet?

Kan du känna att även då du har allt du behöver, så saknas något?
Något som tillför ditt liv en djupare mening och mål.
Något som innebär att du lever ditt liv på riktigt, äkta och meningsfullt.
Att du gör skillnad!

Söker du efter din inre skatt?

Känns det som om du inte har något speciellt, att det inte finns något som du är bra på?
Längtar du efter att hitta dina egna styrkor, talanger och passioner?

Vill du veta ditt själssyfte?

Vet du vad din själ längtar efter?
Har du full koll på vad som är syftet för din själ i detta liv?

Längtar du efter sammanhang där ditt äkta jag passar in?

Vill du känna stöd av och samhörighet med andra kvinnor, på dina villkor?
Kvinnor som vill lyfta fram och vårda sina introverta personlighetsdrag,
stå stadiga i sig själva och i sin fulla potential?

Då är du på rätt plats!

Välkommen till IntroSpirit!

Detta är en plats för systerskap, introversion, energimedicin och andlighet. IntroSpirits syfte är att du ska veta dina inre skatter, dina passioner och talanger.

Att du har en dubbelriktad kontakt med din själ och guidas av den högre intelligensen/spirit.
Att du känner glädje och en djupare mening i livet, lever ditt själssyfte och står stadigt i DITT ljus.

IntroSpirit är en systercirkel där vi ser ljuset i varandra. Vi vet att vi är hela och perfekta precis som vi är, med både vårt ljus och vårt mörker närvarande och tillåtna.

Vi stöttar varandra, vi talar vår sanning med kärlek och värme. Med medkänsla om oss själva och varandra skapar vi tillsammans en trygg och varm plats på nätet för utveckling, läkning, lärande och andlighet.

Vi vårdar och hedrar våra introverta drag. Självklart ser vi till alla delar av oss själva , inte bara det som är introvert. Vi är ju mångfacetterade som människor.

De introverta egenskaperna känner jag behöver få en bättre status i många avseenden samt att de är genvägen till kontakten med vår andlighet.

Upplägget i IntroSpirit är introvert-säkrat och så långt från mingelparty du kan tänka dig. Tänk hellre djupa, förtroliga samtal med en riktigt god vän istället.

Vi väljer ljuset och låter oss guidas. Oavsett vad du kallar det (universum, den högre intelligensen, spirit, gud, fältet etc.) så finns den där, den högre kraften. Ljuset.

I IntroSpirit lär vi oss att samarbeta och samskapa våra liv tillsammans med denna kraft, tryggt guidade av den intelligens som VET.

"Det som jag uppskattar mest är att det känns så accepterande, lugnt och lämnar öppet för mig som deltagare att ta del av det jag känner att jag behöver, vill och orkar med utan krav på att synas eller höras."

" Jag upplever IntroSpirit som en väldigt mjuk och accepterande plats att vara på. Det är fint upplagt med kursavsnitt där Agneta med sitt lugna och trygga sätt förmedlar kunskaper, meditationer och övningar.

Fina meditationer att välja utifrån vad jag behöver just för tillfället.  Stort plus för att det även finns korta meditationer och övningar att ta till i vardagen.

Kursportalens upplägg är visuellt vackert och det är lätt att gå in och välja avsnitt.  Det som jag uppskattar mest är att känns så accepterande, lugnt och lämnar öppet för mig som deltagare att ta del av det jag känner att jag behöver, vill och orkar med utan krav på att synas eller höras.

Så viktigt att få se sina behov av stillhet och tid med sig själv ur ett perspektiv som ger själen näring och skapar trygghet." 

Greta Sandström

Vad ingår i medlemstjänsten?

Ramverket i IntroSpirit utgår från det shamanska medicinhjulet och dess väderstrecksmoduler med introversionen som kompassnål. Delar ur innehållet:

 • Meditationer
 • Föreläsningar
 • Workshops
 • Arbetsböcker/pdf:er
 • Gruppsamtal
 • Chatt-forum (community)

Skrivkursen för andlig praktik ingår!

Kursen är uppbyggt så att du dagligen under en månad får en fråga, en prompt, att skriva om.

Du får ett mail varje dag med dagens prompt. Den finns även att hitta i kursportalen.

Dels guidas du till att träna på att skriva regelbundet men framförallt tar kursen dig fram till hur din alldeles egna andliga praktik ser ut. 

Läs mer om kursen

Kursen finns separat att köpa men ingår som del i IntroSpirit.
Värde 250:-.

Medicinhjulets uppbyggnad

IntroSpirit arbetar efter det shamanska medicinhjulet för att ta dig fram till där din själ vill att du ska vara.
Medicinhjulet börjar i syd med det fysiska, i väst kommer sedan den tanke- och känslomässiga delen,
den nordliga handlar om själen och slutligen i öst den universella aspekten.

Föreläsning

Lyssna till en kortare föreläsning om medicinhjulet som avslutas med en guidad meditation ett varv runt hjulet.

SYD
Här finns allt du har i din fysiska värld. Din kropp, ditt boende, din energinivå, det du äter, din träning och sömn. Allt praktiskt och även gamla historier. Du stärker din intuition, arbetar med din energinivå, ser över ditt fysiska liv, balanserar och rensar dina chakran.

NORD
Själens nivå, ditt hjärtas längtan. Här finns lärdomar, insikter och din passion. Din inre skatt! Du får återknyta/stärka kontakten med din själ. Du lär dig att göra det omöjliga möjligt, navigera efter din inre kompass och välja att njuta av livets sötma.

VÄST
Karma, känslor, tankar och relationer finner du här i väst. Här får du arbeta med dina skuggor, dramatriangeln, förfädersarbete och dina inre självsabotörer. Du frigör din inre kraft och lär dig att sätta hälsosamma gränser.

ÖST
På denna nivå, universums nivå, får du tillgång till nya drömmar, intentioner och vad som är för det högsta bästa för dig, alla andra och världen i stort. Du samskapar med universum och låter själen leda dig på din resa.

"För mig som behöver en väldigt lång startsträcka så har jag aldrig känt mig stressad över att göra färdigt i rask takt eller att jag missar gruppcoaching etc. Utan det känns så accepterat att göra det helt i sin egen takt och ändå veta att det finns en stöttepelare längs vägen om det behövs."

 "Jag kände direkt att det var något som skulle passa mig som har de mer introverta dragen.

Det finns ett upplägg att gå efter och material att jobba med för att ta sig vidare på sin själsresa.  Och för mig som behöver en väldigt lång startsträcka så har jag aldrig känt mig stressad över att göra färdigt i rask takt eller att jag missar gruppcoaching etc. Utan det känns så accepterat att göra det helt i sin egen takt och ändå veta att det finns en stöttepelare längs vägen om det behövs.  

Det är så skönt att det är okej att bara vara sig själv och få verktyg på vägen till att blir ännu mer i ett med sig själv. Tacksam." 

Johanna

IntroSpirit är för dig som:

 • Inser att ingen annan än du själv är ansvarig för ditt liv och ditt mående
 • Är villig att göra det som krävs för att nå dina mål 
 • Tar fullt ansvar för din process och utveckling
 • Vill investera i dig själv och ditt välmående
 • Känner dig tryggast i introvert-säkrade sammanhang

IntroSpirit passar inte dig som:

 • Tycker att andra bär ansvaret för din lycka och ska lösa dina utmaningar i livet
 • Inte vill investera i dig själv och ditt mående, vare sig ekonomiskt eller tidsmässigt 
 • Tycker att samtal ska vara ytliga och inte beröra på djupet
 • Inte vill göra det som krävs för att odla kontakten med din själ

Vilka alternativ finns att välja på?

Enbart medlemskap i IntroSpirit

Detta är för dig som vet att du gör det som krävs för att själv ta dig dit du vill och du har alla resurser du behöver i medlemstjänsten.

Din investering är 250 kr i månaden och du behåller priset så länge du är medlem. Medlemskapet löper på tills du själv säger upp det, du har ingen bindningstid.

250 kr i månaden

Månadsprenumeration utan bindningstid


Medlemskap i IntroSpirit och enskilt mentorsprogram

Detta är för dig som vill göra ett rejält åtagande till dig själv och din resa. För dig som vill se kraftfulla resultat och har bestämt dig för förändring. Du kombinerar det dagliga stödet från medlemstjänsten med personligt anpassade sessioner där vi har fullt fokus på just dig och din situation. Med detta alternativ går du djupt och effektivt på din resa med både systerskaps-stöd och personlig hjälp.

Vill du sedan fortsätta ditt medlemskap i IntroSpirit (utan sessioner) efter att din bindningstid har upphört, blir din månadskostnad 250 kr.

Mentorsprogram 6/3

Medlemskap i IntroSpirit ingår i 6 månader samt 3 enskilda sessioner under samma tidsperiod. Din investering är 795 kr i månaden och löper i 6 månader.
Totalkostnaden för detta val blir 4.770 kr.

Ordinarie pris för mentorsprogram 6/3 är 995 kr i månaden i 6 månader, totalt 5.970 kr. Pris för enstaka session är 2.900 kr.

Vill du sedan fortsätta ditt medlemskap i IntroSpirit (utan sessioner) efter att din bindningstid har upphört, blir din månadskostnad 250 kr.

795 kr i månaden

6 månaders bindningstid


Semester och eventuell sjukdom kan påverka leveranser av nytt material, live-sändningar och sessioner. Reservation för eventuella ändringar av upplägg och innehåll.

Vanliga frågor:

Du bestämmer själv vad du är bekväm med och vill göra. De aktiviteter som sker live kommer delvis att spelas in, men inte allt. Gruppsamtal kan t.ex. ske enbart live utan inspelning för att alla ska känna sig trygga, det beror på ämne och deltagarnas önskan. 

Det finns mentorsprogram där du förutom medlemskapet i IntroSpirit även har 3 alternativt 6 enskilda energimedicin-sessioner. 

Du väljer själv hur engagerad du vill vara och hur mycket tid du vill lägga ner. Materialet är tillgängligt för dig när du vill. De flesta live-träffarna spelas in så du måste inte anpassa dig efter när de sänds utan du kan se dem när det passar dig.

Du behåller det pris som gäller för månadsbetalningar så länge du är medlem i IntroSpirit, oavsett kommande prisnivå. Har du valt något av mentorsprogrammen och väljer att fortsätta vara medlem efter att programmet är slutbetalat, fortsätter du ditt medlemskap till det pris som gällde för ren månadsprenumeration vid din start. 

Du väljer själv om du vill fortsätta att vara medlem, ditt månatliga pris blir samma som gällde när du blev medlem i IntroSpirit.

Väljer du prenumerationen kan du när som helst avsluta den själv inne i medlemsportalen. Väljer du mentorsprogrammet avslutas ditt medlemsskap när bindningstiden upphör.

"IntroSpirit är en trygg plats där jag känner mig hemma."

 "I IntroSpirit får jag chansen att utforska delar av mig själv och mitt vardagsliv, reflektera och göra små förändringar som bidrar till ökat välmående överlag.

Agneta är en trygg och självklar guide på resan och jag uppskattar även “mötena” där jag får träffa Agneta live (via datorn). IntroSpirit är en trygg plats där jag känner mig hemma." 

Anna

IntroSpirit stänger om

04Days
11Hours
52Minutes
23Seconds

Agneta Wahlström Ihr

Jag som driver IntroSpirit heter Agneta och är energimedicinterapeut och själscoach.
Med energimedicin och coaching guidar jag introverta kvinnor som längtar efter djupare mening i livet till att hitta sin inre skatt och leva sitt själssyfte så att de kan stå starka i sin kraft och i sitt ljus.

Prisplaner och alternativ