Bilder som visar ditt sanna jag med Viktoria Davidsson

Tycker du att det är obekvämt att vara framför kameran och bli fotad? 

I säsongens sista avsnitt, möter du Viktoria Davidsson som har en fenomenal förmåga att få dig att vara avslappnad och skapar magiska foton där du verkligen kommer till din rätt. Där själva essensen av både dig och det du vill förmedla känns och syns!

Viktoria är verkligen proffs på detta med att ta bra bilder. Både på människor och föremål. Hon är ett klockrent exempel på när en själens längtan, i kombination med personens inre skatt, verkligen har hittat rätt.

Redan i unga år, visste hon att det var fotograf hon skulle bli. Men hon har gått från att inte alls gilla att driva företag, till att idag, med mer kunskap och insikt om att hon kan påverka själv, tycka att det är jättekul! Hennes företag har utvecklats tillsammans med henne över tid och i det tillåter hon sig nu att få leka, skapa och har roligt.

Vi pratar även om skillnaden i att marknadsföra sig från sälj-panik i relation till när det görs med glädje och inspiration. Och om vikten av att vara sig själv i sitt företagande.

Viktoria har tillsammans med Malin Lundskog även en egen podd som numera heter Mitt perfekta liv (när avsnittet spelades in, hette den Min perfekta kropp).

Avslutningsvis får du många bra tips på hur du kan tänka vad gäller dina företagsfoton som ny eller blivande företagare.

Men framförallt, missa inte Styrman Karlssons julkalender på Facebook!

https://viktoriadavidsson.se/


Kategori: Podd