Livets kartläsning med Tina Thörner

Tina har en förmåga att skina som Sola i Karlstad, hon har verkligen en inre lyskraft. I detta samtal, delar hon med sig av både kunskap och inspiration till hur du kan göra för att nå dina mål, må bättre inuti och till att känna tacksamhet i livet.

Vi spelade in detta förra vintern Björn Natthiko Lindeblad fortfarande levde. Tina nämner ett inlägg som Björn hade gjort i sociala medier vid denna tid, och vi pratar en del om detta med makten att få bestämma själv över sitt liv och hur vi vill att det ska sluta. För hos Tina finns både glädjen och sorgen närvarande, hon lever fullt ut i alla delar.

Tina är engagerad i ett barnhem i Centralafrikanska republiken och hon har grundat en plattform för lärande med syfte att uppgraderar dagens lärande. Det ger möjligheter till samarbete och utbyte för skolor oavsett kultur eller land. Fritt att använda för alla med tillgång till nätet. Just skolans värld pratar vi en del om i samtalet, Tina anser att det borde finnas ett eget ämne för att tränas som människa för att hantera livet.

Lyssna till Tinas biologiska förklaring på offerkoftan, och hennes sätt att likt en kartläsare i en rallybil, ta sig fram i livet. Delsträcka för delsträcka. Hon trycker även på hur viktigt det är med sömn, mat och träning för att ge oss, och vår hjärna, de bästa förutsättningarna för att må bra inuti. Missa inte heller Tinas metod med karta. Börja i det lilla och håll dig motiverat att prova nytt och att fortsätta framåt

Av alla klokskaper som Tina delar med sig av, är min favorit detta att det som hoppar ur din mun, ska vara växande både för dig själv och din omgivning. Oavsett hur sårat ditt ego kan känna sig, var medveten om vad som både kommer ur din mun och vilka tankar du tänker som du undermedvetet själv registrerar och reagerar på.

https://www.tinathorner.se/

Kategori: Podd, säsong 2