Nyckel till skattkistan.

Jag hade länge sökt något, utan att riktigt veta vad.

Det kände som att något fattades, min skattkarta saknade viktiga delar och skattkistan förblev låst.

Trots att jag landat i insikten och fördelarna med att vara introvert, hittat min riktning och startat igång mitt företag, var det fortfarande något som saknades. 

Så för några år sedan, kom utbildningen till energimedicinterapeut min väg! Trots att mitt ego hade en hel del att säga som motargument för att anmäla mig (inte en utbildning till!), så sa min själ ett tydligt JA. 

Själens budskap kändes som en inre självklar och lugn visshet om att detta var rätt för mig, även om mitt förnuft inte hängde med alls.

Jag är så tacksam att jag valde att lyssna på min själ, för detta visade sig vara nyckeln jag saknat till min skattkista!

Energimedicin består av olika läkande tekniker som har till syfte att frigöra din kraft och energi, så att du får tillgång till din fulla potential. Det är ett oerhört kraftfullt redskap för förändring. Den energimedicin som jag praktiserar, utgår från shamansk visdom och läkekonst. 

Men energimedicinen är så mycket mer än enskilda sessioner. Den är ett förhållningssätt i livet! Som en ledstjärna som lyser upp min väg, som guideboken OCH guiden på resan.

Mina utbildningsår har varit, och är, en kraftfull inre resa. På utsidan ser jag skapligt likadan ut, men på insidan är jag ny på så många plan. 

Jag har transformerats och läkt djupt. Den blockering jag känt, men inte kunnat få ordning på, har nu äntligen släppt sitt grepp om mig. Utan energimedicinens hjälp, vet jag att den skulle ha fortsatt att begränsa mig under lång tid framöver (om den någonsin ens hade släppt). 

Vi behöver stå i vår fulla kraft och i vårt ljus för att bidra till en bättre värld. För att kunna göra det, behöver vi göra "jobbet" med att våga se, våga känna, våga läka och våga utvecklas.

Hur kan du finna ditt mod och ditt "varför" så att din intention blir tydlig och stark? Vad behöver du för att få tag i nyckeln till din skattkista? 

Lyssna på din själ, den vet!

LYSSNA

Kategori: Blogg