Dina inre, introverta superhjältar.

Har du koll på dina inre superhjältar? 
Jag tänker på alla de egenskaper som du helt naturligt redan besitter. De som är med och gör dig till den du innerst inne är, bakom alla eventuella masker och sociala spel.

Mer specifikt tänker jag på dina introverta egenskaper. 
Egenskaper som är en stor del av din väg till välmående, harmoni och mening när de får den uppskattning och kärlek de förtjänar.
 
Oavsett var på skalan introvert - extrovert du är, så har du säkert lite av det introverta hos dig. Kanske du till och med är som jag, ultra-introvert. Varför inte låta din introversion verka till din fördel!

Tänk på det hos dig kvalar in under etiketten introvert. 
Kanske det är din förmåga att tillbringa hur mycket tid som helst i lugnt tempo, utan behov av storslagna partyn? Din förmåga att finna nöje och återhämtning i ditt eget sällskap? Ditt rika inre liv som ger dig det mesta av den stimulans du behöver? Din uppskattning av möjligheten att befinna dig hemma oavsett om du jobbar eller är ledig?

Även om du anser dig vara mest extrovert, så har du säkert delar av din personlighet som uppskattar tid i stillhet och reflektion. Tid för kontakt med din inre röst och visdom. Egenskaper som sätter dig i förbindelse med ditt eget djup, din andlighet och de visa svaren du har inom dig som inte så lätt hörs i en bullrig miljö.
 
Nu när vi har haft ett ytterst annorlunda läge med restriktioner och uppmuntran till arbete hemifrån i möjligaste mån, så är ju dessa egenskaper varit guld värda! Riktiga superhjältar! 

Förmågan att kunna fylla på med energi i självsamhet och att ha några väl valda möten digitalt (hemifrån) med de som ger mig energi och glädje, är något som jag upplever väldigt lugnande och stärkande.

Jag har insett att det är just mina introverta drag som är till ovärderligt stöd för mig när det gäller kontakten med mitt inre, min själ, mitt hjärta och den högre intelligensen. De är som mina inre vägvisare till inre frid och yttre fred.

Hur ser det ut för dig med dina superhjältar?
Skriv gärna ner vilka dina inre superhjältar är och på vilket sätt du ser att de kan bistå dig.

Vid vilka situationer och sammanhang kan du ta stöd av dem? Får de ta plats i ditt liv? När behöver du dem som bäst? Hur kan du göra för att ge dem den plats och status de är värda?
 
Genom att få ner tankar och känslor i skrift, djupnar insikterna och effekterna blir tydligare. Det blir som att boosta dig själv till nästa nivå av medvetenhet!

LYSSNA

Kategori: Blogg