Hitta din egen inre diamant

Känslan av att ha hittat min skatt, mina styrkor, talanger och passioner, är helt magisk. Det är nästan svårt att uttrycka i ord, men jag tänkte försöka. 

Jag börjar med att berätta hur jag kände det förut. Det fanns ingenting som jag var särskilt bra på. Jag var duktig på många saker, men inte lysande. Inte heller fanns det något som jag kände att jag brann för, något som fick mig att känna mig hel och som gav mitt liv en djupare mening.

Många gånger tog jag sats, intalade mig att “detta kan jag, detta är jag bra på”, men varje gång jag fick bevisat att nej – detta var INTE min väg. Så mycket livsglädje det kostade mig, så mycket energi som dränerades. 

Missförstå mig inte vad gäller mening i livet, det kände jag ändå att jag hade. Men i en väsentlig aspekt fanns den inte, den som handlar om vad jag kan bidra med till i världen (utöver att vara mamma, fru, vän etc.). Så jag saknade djupet i känslan av mening.

Så hittade jag den då tillslut, min inre diamant! Visst behövde den putsas lite innan den började skina i sin fulla kapacitet, men där var den! Detta kom när jag genom energimedicinen dels kunde frigöra mig från mina begränsande blockeringar men även få kontakt med min inre skatt. 
 
För mig är det en omätbar skillnad på hur jag mår nu och då. Självklart har livet sin berg- och dalbana fortfarande, men nu har jag som ett själsligt säkerhetsbälte på resan. 
 
Jag känner trygghet, klarhet, fokus och tillit. Jag känner min inre skatt, jag ser den skina och jag är så tacksam för att det ljuset även når andra.

Hur känner du det? Har du full koll på den skatt som är DU, dina styrkor, talanger och passioner? Du är varmt välkommen att hämta en kostnadsfri, tvådelad guide om du känner en längtan efter att få kontakt med din själ och din inre skatt. Den finns på min hemsida www.introvert.se. Först besvarar du några frågor och sedan finns en guidad meditation som leder dig till din själs visdom. 

Jag hoppas av hela mitt hjärta att du hittar din inre diamant och låter den skina på det sätt som är menat för just dig!

LYSSNA