Kursen är inte öppen för registrering

Fjärilsresan

Platsen online för introverta kvinnor som vill flyga fritt

Medlemstjänsten är just nu stängd för nya medlemmar. Skriv gärna upp dig på intresselistan för att få information om när nästa möjlighet kommer att kliva in.

Välkommen till en medlemstjänst som kommer att guida dig på resan från larv till fjäril.

Från att känna skav, saknad och ensamhet, till att veta ditt syfte, ha kontakt med din inre visa kvinna, känna livsglädje och djupare mening.

Varför en medlemstjänst?

Jag har så många gånger stött på kvinnor som känner sig ensamma som introverta. De känner att något saknas i livet, men de vet inte hur de ska hitta det. De känner sig inte hela, som om något saknas i livet. Detta fast de har "allt".

Längtan är stor efter mer livsglädje och en djupare mening.  De vill även utveckla sin andlighet, men har svårt att hitta rätt forum och rätt människor för att fullt ut känna sig trygga och hållna. Saknaden av vänner som förstår denna del av livet är stor.  

Därför behövs Fjärilsresan och du är varmt välkommen!

Vad ingår i medlemstjänsten?

Basen i detta systerskap är introversion och andlighet. Det shamanska förhållningssättet är strukturen och allt i och runt medlemstjänsten är introvert-säkrat.

Fjärilsresan är relativt nystartad och kommer att byggas upp vartefter (därav är ditt månads-pris satt så lågt). Utseende och innehåll kommer att kunna förändras över tid, allt för att på bästa sätt kunna stötta dig på din resa framåt.

Strukturen idag, är att vi ses live varannan måndag kl 10-11. Träffarna spelas in i till största del (när det blir väldigt personligt så klipper jag bort den delen). Upplägget för träffarna kan vara en föreläsning, en workshop eller en ren medlemsträff där möjlighet ges till delningar, stöd och support.  

Medlemsportalen byggs på vartefter med inspelningar från våra träffar samt med annat material som föreläsningar, meditationer, övningar med mera.

DITT MEDLEMSKAP

Fjärilsresan är en månadsprenumeration. Du är med så länge du själv vill och kan avsluta själv om du vill inne i medlemsportalen.

Vill du få information om när nästa tillfälle att gå med kommer, skriv upp dig på intresselistan.

egenföretagare?

Lägg till en modul i ditt medlemskap och få tillgång till än fler träffar online och material för att driva eget företag online.

Väljer du Själasystrar, ingår allt från Fjärilsresan plus denna egenföretagar-modul.

Du kan ställa dig på intresselistan för Själasystrar via knappen nedan.

Vem är jag?

Mitt namn är Agneta. Jag var väldigt vuxen när jag kom till insikt om att jag är introvert. Det blev den första nyckeln till vem jag är innerst inne, till att komma hem och hitta min grej. Den andra stora nyckeln var när den shamanska energimedicinen kom in i mitt liv. 

Tidigare i livet kände jag mig ofullständig. Något saknades, men jag visste inte vad. Jag kände det som om jag var ensammast och konstigast i världen, utan möjlighet att hitta vad som var just min grej här i livet. Utan möjlighet till riktig livsglädje och djupare mening. 

Idag är det helt annorlunda! Energimedicinen har gett mig ett ramverk för att läka och växa som människa. Den är även mitt förhållningssätt i livet som jag navigerar efter. Den guidar mig på min väg, så att jag kan flyga fritt som den fjäril jag innerst inne är. 

Jag har även lärt mig hur vi människor går i cykler, hur vi gång på gång behöver ta oss igenom denna process, från larv till fjäril. Vi läker lager efter lager. Möter nya utmaningar. Och då är det magiskt att ha ett ramverk att hålla sig till och stöd och support på resan! 

Allt detta vill jag nu föra in i denna medlemstjänst, så att även du kan känna dig trygg och hållen. Så att du har stöd och support på DIN resa!

Fjärilsresans dörrar stängs om:

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds

Funderingar?

Träffar online, meditationer, föreläsningar och annat som är till stöd och support för dig. Tillsammans fortsätter vi att forma detta systerskap på bästa sätt!

Oavsett vilken nivå medlemspriset kommer att ligga på i framtiden, behåller du ditt månads-pris som du kliver in till. 

Nej och du kan också när som helst avsluta din prenumeration själv.

Skicka mig ett mail på agneta@introvert.se så svarar jag dig så snart jag kan!

Agneta Wahlström Ihr