DET PERSONLIGA MENTORSPROGRAMMET

FEMININT 
FÖRETAGANDE 
1:1

För dig som vill låta den feminina kraften få ta mer plats så att du får balans och harmoni i ditt företagande.

Ett mentorsprogram för dig som vill driva ditt företag efter själens längtan, utan rädsla och kamp. För dig som vill vara dig själv, fullt ut.

Med en blandning av företags-coaching och energimedicin-arbete, kommer du att bli klar över både din företagsresa, men även personligen utvecklas så att du fullt ut kan göra det du är menad att göra.

Du kommer att bli klar över vad du ska göra, hur du ska göra det, när du ska göra det och vad du behöver på resan.

Tillsammans kommer du och jag att hitta det som blockerar dig på ett undermedvetet sätt och arbeta med att frigöra dig så att du har tillgång till hela din potential. 

Är detta för dig?

Innan du rullar vidare på sidan vill jag stämma av om detta är något för dig, så att jag inte spiller din dyrbara tid i onödan.

Det här är för dig som vill känna mer livsglädje och djupare mening i livet. 
För dig som känner att din själ vill uttrycka sig i formen av ett eget företag.

Du vill driva företag på ett mjukt och harmoniskt sätt, utifrån den du är innerst inne. 
Ett företag där du låter din inre visa kvinna vara din guide och de feminina energierna får ta plats så att du får balans och flöde i livet.

Du kanske känner igen dig i någon av rubrikerna nedan:

FÖRETAGARE SOM KÄMPAR

Du är igång med ditt företag, på hel eller deltid, men det är tungt. Ska det behöva vara så här?

föredrar enskilt stöd på resan

För att du fullt ut ska kunna utvecklas, behöver du få bli mött enskilt och där just du är på din resa. Möjligheten att mötas i grupp är sekundär och får kanske växa fram.

på väg att starta eget

Du står i startgropen, men känner dig vilsen och förvirrad, du längtar efter någon att hålla i handen.

vill kombinera gemensamt med ensamt

Du vet att det är kraftfullt att mötas i grupp, men vill fördjupa din resa med mycket enskilt stöd, där just dina frågor, blockeringar och drömmar får vara i centrum.

Om något av ovanstående resonerar med dig är du på helt rätt plats!
Varmt välkommen att läsa vidare! 

6 MÅNADER LÅNGT MENTORPROGRAM

Energimedicin

3 sessioner

 Energimedicinen är magisk då den går på djupet och jobbar med den underliggande energistrukturen av det som du upplever som problem i livet.

När du rensar det som står i din väg, så att din inre visdom kan nå dig, kommer du att skapa magiska resultat.

Företags-coaching

3 tillfällen

Din företagsresa kommer att kunna ta tydliga steg framåt.

Ditt varför, ditt erbjudande, din företags-vardag, hur du ska nå ut och hur du blir hållbar och får ett harmoniskt företag kommer att bli klart för dig.

Systerskap online

Medlemskap i In Spirits Service

Du väljer själv om du vill vara delaktig i de träffar som sker online flera gånger i månaden. Ta det i ditt tempo, känn efter vad som passar dig bäst.

Kanske vill du bara vill ta de av allt material som finns i medlemstjänsten i form av workshops, meditationer och mycket mer. Läs mer här.

Personlig support

Handledning via Voxer

Under detta halvår, har du tillgång till min support hela perioden. Via appen Voxer. Du får svar av mig inom 24 timmar måndag till fredag.

Du behöver aldrig känna dig ensam och fast, jag är bara ett meddelande bort. Oavsett om det handlar om skuggarbete eller är en marknadsföringsfråga.

Mentorsprogrammet är 6 månader långt, men du har initialt 7 månaders access till medlemstjänsten, träffar och allt material online. Detta för ditt program troligtvis kommer att löpa över en period där jag har semester några veckor, men jag vill att du totalt sett har tillgång till både mig och det digitala materialet under 6 månader. 

"Jag kände starkt att det var dags att gå vidare och lämna en plats där jag inte längre hörde hemma. Kom i kontakt med Agneta via podden "Så in i Själen". Hennes budskap tillade till mitt hjärta och det jag brinner för.

Det värdefulla var att bli hållen på sin resa med värme och respekt. Fokus på möjligheterna och storheten som bor inom varje individ.

Agneta har lyssnat med öppet sinne och hjärta, vågat utmana så mycket som det har behövts och gett mig nycklar att jobba med framåt."

Lilianne

Anmäl dig till mentorsprogrammet Feminint företagande 1:1

Månadsbetalning

6 x 2.995 kr

Pris exklusive moms

  • 3 energimedicin-sessioner
  • 3 företagscoachningar
  • 7 månaders medlemskap i In Spirits Service
  • Handledning via Voxer 

Fullbetalning

17.500 kr

Totalpris, exklusive moms

  • 3 energimedicin-sessioner
  • 3 företagscoachningar
  • 7 månaders medlemskap i In Spirits Service
  • Handledning via Voxer 

14 DAGARS TRYGGHETS-GARANTI

Det kan kännas som ett väldigt stort beslut att investera både tid och pengar i ett mentorsprogram som detta.

Jag vet, tidigare hade jag tvekat och låtit mitt huvud bestämma även om själen viskat något annat. Idag vet jag att min själ alltid har rätt och tvekar inte längre.

Men även om vår själ vet vad som är för vårt bästa, har vårt huvud en hel del som det vill säga till om och det kan vara klurigt att ta beslut.

Antingen vet du redan nu att detta är helt rätt för dig och är beredd att investera i dig själv och ditt företag. Eller så är den inre rösten fortfarande svag, överröstad av egots muller.

Om du känner tvekan, lugna ditt huvud med denna garanti – pengarna tillbaka om du kontaktar mig inom 14 dagar och vi har haft ett kort samtal och stämt av att detta faktiskt inte var för dig.

Så du har inget att förlora på att anmäla dig, under förutsättning att din själ viskar (oavsett volym) till dig att detta är rätt för dig! 

"Tack vare Agneta har jag fått en djupare trygghet, ett inre lugn och är mer snäll mot mig själv. Har insett att det är inte mitt ansvar att bära andras ryggsäck utan det räcker att lyssna och vara empatisk.

Jag tror mer på mig själv, ser min potential och jag har vågat ta steget mot nya spännande utmaningar."

Heléne

INNEHÅLLET I DET 6 MÅNADER LÅNGA MENTORPROGRAMMET

Energimedicin
För att du ska kunna ha tillgång till hela dig, hela din kraft och potential, behöver du städa bort det som blockerar dig. Du behöver möta din skuggor, läka dina trauman och bli fri från begränsande trosuppfattningar och mönster. Här är energimedicinen magisk då den går på djupet av problemet och jobbar med den underliggande energistrukturen av det som du upplever som problem i livet.

Coaching
Din företagsresa kommer att kunna ta tydliga steg framåt. Ditt varför, ditt erbjudande, din företags-vardag, hur du ska nå ut och hur du blir hållbar och får ett harmoniskt företag kommer att bli klart för dig.

Medlemstjänsten In Spirits Service
Platsen online för introverta företagskvinnor som vill ha ett systerskap som håller henne på resan. Baserat på det shamanska förhållningssättet med 3-4 träffar per månad. Ett bibliotek av föreläsningar, workshops och meditationer finns att tillgå. Du kan läsa mer om In Spirits Service på medlemstjänstens säljsida som du hittar här.

Handledning
Under detta halvår, har du tillgång till min support hela tiden. Via appen Voxer (eller på annat sätt om det passar dig bättre) har vi kontakt löpande. Du får svar av mig inom 24 timmar måndag till fredag.

Med mentorsprogrammet Feminint företagande 1:1 får du:

Personligt stöd, anpassat efter just dina behov.

En tydlig relation med din inre guidning genom ditt inre arbete.

Full koll på vad just du ska göra i ditt företag och hur du ska göra det.

Stöd och support så att du snabbare når dina mål.

Utöver det personliga stödet du får, har du möjlighet att vara med i ett stöttande systerskap onliine där du får kraft och driv framåt på din företagsresa.

SVAR PÅ STÄLLDA OCH OSTÄLLDA FRÅGOR

Jag kommer att ringa dig vid den tid som vi har bokat. Du befinner dig där du är bekväm och kan vara ostörd. Till energimedicin-sessionerna är det viktigt att du har hörlurar så att du hör mig bra och kan koppla av fullständigt. 

Energimedicin-sessionerna är ca 1,5-2 timmar långa, coaching-träffarna är på 1 timme vardera. Utöver det är det helt upp till dig hur mycket eller lite tid du vill lägga ner på din resa. Men jag uppskattar att du behöver lägga i snitt 3-4 timmar i veckan på denna resa, som är som en personlig utvecklingsresa hem till dig själv.

Du kommer att få tillgång till en inspelning i efterhand. Eventuellt kommer vissa delar att klippas bort beroende på de deltagandes delningar och önskningar, men det viktigaste kommer du att kunna ta del av när det sen passar dig.

Dina enskilda träffar med mig sker via telefon. Väljer du att delta i systerskapets möten, sker detta via Zoom. Kursportalen finns på plattformen New Zenler som inte är svår att navigera i. Behöver du hjälp, så hör du bara av dig så guidar jag dig. 

Ja! Det är suveränt att då börja med detta mentorsprogram! Det innebär att du ger dig själv och ditt företag de bästa förutsättningarna. 

Absolut! Genom detta mentorsprogram får du möjligheten att stämma av, kanske sätta ny kurs, stärka dig och ditt uppdrag. Framförallt kommer du att bli medveten om vad som tidigare osynligt har hållit dig tillbaka och bli fri att företaga baserat på den du är, innerst inne.

Din själ vet. Inte jag eller någon annan. Det är i själ och hjärta som du har ditt svar. Men jag guidar dig gärna med att ta reda på detta svar. Kontakta mig på agneta@introvert.se så bokar vi in ett kort samtal, så hjälps vi åt att ta reda på svaret! 

Du har 14 dagars garanti. Skulle du känna att du börjar ångra dig, kontakta mig på agneta@introvert.se så tar vi ett kort samtal och stämmer av. Vill du då ångra dig så får du investerade pengar tillbaka utan vidare motprestation.

Låter allt detta toppen, men du är inte helt säker? Läs vidare!

Detta mentorsprogram är helt klart värt att du anmäler dig till, helt tryggt med 14 dagars garanti, om du...

VILL SE EN FÖRÄNDRING I LIVET OCH I FÖRETAGANDET

Du har tröttnat på att inte vara äkta och sann, du vill vara dig själv och leva och verka baserat på den du är innerst inne. Men hur ska det gå till, kan man driva företag som introvert?

HAR TESTAT "ALLT" MEN FÅR INTE FART PÅ DITT FÖRETAG

Du är less på att det är tungt och kämpigt att driva företag. Ska det verkligen vara så här? Måste jag ge upp mina drömmar?

VILL FÅ STÖD OCH SUPPORT, MEN HELST I ENSKILD FORM

För att du ska känna dig helt trygg, behöver du få enskild handledning. Du vill bli hållen på resan, steg för steg, så att du vågar ta dina kliv utanför den komfortabla zonen du vet att du behöver gå till för att skapa det företag du längtar efter.

ATT DRIVA FÖRETAG BEHÖVER INTE VARA TUNGT...

Men jag vet att det kan vara det, så var det för mig när jag började. 

Jag trodde att jag behövde vara på ett visst sätt och följa alla andras råd och mallar. Detta innebar att jag gjorde våld på den jag var, jag svek mig själv och därmed även min själs uppdrag.

Den extroverta kostymen skavde och jag höll på att stressa sönder mig när jag försökte göra som "alla lyckade" sa att man måste. Till slut hade all glädje och energi försvunnit, det var bara tungt och jobbigt.

Vändningen kom när jag insåg att jag hade ett val, att jag kunde driva mitt företag på mitt eget sätt.
Att jag hade den bästa ledningen och inspirationskällan inuti – min själ och inre visdom!

När jag började lita på min egen sanning, lyssna och följa min själs guidning, och agera som det passade mig och den jag är bäst, då släppte det!


Idag känner jag glädje och energi i mitt företag, jag utgår från mig själv och har en ständig kommunikation med min inre visa kvinna. Jag gör mitt inre arbete, ser till att jag är mottaglig för guidningen och går sedan till handling när jag känner att det är tid för det.

Nu brinner jag för att dela denna kunskap med dig! Så att du också kan vara dig själv, känna livsglädje och djupare mening i det du gör. Så att du kan göra din grej här i världen, för du och ditt ljus behövs!

Och finessen är att när du driver ditt företag på det sättet, utifrån dig själv och den du är, det är då som du på riktigt skapar magi och gör skillnad!

All värme och kärlek.
Agneta