Gratis webinar 4/10 kl 11:30 - 12:15

Driv eget med trygghet och kraft

Lär dig hur den shamanska energimedicinen kan bistå dig i ditt företagande så att du kan skapa från själ och hjärta istället för att låta ditt ego kämpa sig fram.

DET HÄR KOMMER DU ATT FÅ TA DEL AV!

Webinaret kommer ge dig tips, inspiration och verktyg för att din företagar-resa ska börja flöda och föra dig mot dina drömmar och mål. På det sätt som är menat för just dig!

Lär dig de tre stegen till ett flödande företagande som jag väljer att kalla energimedicin-modellen.

Tips och verktyg på hur du praktiskt gör för att implementera energimedicin-modellen i ditt eget företagande. (Och även på livet i övrigt!)

Jag tar dig med på en shamansk meditation som kommer att ge dig insikter och budskap för just din företags-resa.

Det finns en väg till ett harmoniskt, hållbart och tryggt företagande. Med rätt fokus och förutsättningar kan du uppleva flöde och magi, stå i ditt ljus och göra skillnad på ditt sätt! 

Det går att göra resan som egenföretagare lustfylld och trygg istället för skräckinjagande och ensam. För även om du är introvert, så är det inget hinder för att driva företag online, tvärtom! Så är detta något som du längtar efter, vill du inte missa detta webinar!

Det finns en väg till ett harmoniskt, hållbart och tryggt företagande. Med rätt fokus och förutsättningar kan du uppleva flöde och magi, stå i ditt ljus och göra skillnad på ditt sätt! 

Det går att göra resan som egenföretagare lustfylld och trygg istället för skräckinjagande och ensam. För även om du är introvert, så är det inget hinder för att driva företag online, tvärtom! Så är detta något som du längtar efter, vill du inte missa detta webinar!

VEM VÄNDER SIG DETTA WEBINAR TILL?

Om något av nedanstående stämmer in på dig, missa då inte detta webinar! 

"Jag fixar inte en dag till på den här arbetsplatsen, jag längtar efter något annat men vet inte hur jag ska få till det."

Det du längtar efter kan behöva vara i formen av ett eget företag. När du använder dig av de shamanska verktygen du får i detta webinar, kommer du att kunna ta reda på vad det är som din själ längtar efter och du kan börja ta dina steg mot dina drömmar.

"Hur ska jag kunna driva eget företag, jag som är introvert?"

Du kommer att få lära dig hur du kan nyttja din personlighetstyp som en superkraft och hur du tryggt kan kliva ur din komfort-zon, steg för steg.

"Jag har redan startat mitt företag, men det är tungt och det lyfter inte. Ska det vara så här, eller ska jag ge upp?"

Det finns ett sätt att driva företag på som låter dig känna flöde, inspiration och som ger dig all vägledning som du behöver för att både du och ditt företag ska få luft under vingarna.

"Agneta sprider inspiration och värme vilket är en alldeles ovärderlig egenskap."
Ida 
"Agneta får mig att stanna upp, att tro på mig själv. Att hitta en inre styrka."
Malin

Frågor? Här finns svar!

Nej! Webinaret kommer att ge dig inspiration och tips för både livet i stort samt för företagande. Men chansen är att du kommer att bli inspirerad till ATT driva eget efter detta webinar!

Se gärna till att du är ostörd och kan vara fullt närvarande, både för föreläsningsdelen och meditationen.

Webinaret kommer att spelas in och du får det till din inkorg i efterhand, så anmäl dig även om du inte vet om du kan vara med live. 

Maila mig på agneta@introvert.se så får du svar!

NÅGRA ORD FRÅN AGNETA

Vem är då jag som vill dela denna visdom och kunskap med dig? Och varför vill jag det?

Jag har gått från att känna mig fast och olycklig som anställd till att idag driva mitt eget företag online. Som jag mådde då, önskar jag ingen att må. Och jag VET att det inte behöver vara så!

Genom mina år som energimedicinterapeut, har jag blivit fullständigt övertygad om att alla människor har den visdom och förmåga till läkning de behöver inom sig. Det handlar om att bli medveten och lära sig hur du gör för att ta del av detta!

Denna inre förmåga, kan vi även använda oss av när det gäller att driva våra egna företag, när det är ett eget företag som vår själ vill att vi ska verka inom. Allt handlar om att hitta modet att låta andligheten få ta plats och guida oss på vår resa!

Min önskan är att du ska känna livsglädje och djupare mening i livet. Med detta webinar vill jag inspirera dig till att fullt ut satsa på dig själv och ge dina drömmar möjligheten att få bli verklighet! Detta genom att berätta mer om "energimedicinmodellen" som i tre steg guidar dig till där du och din själ vill att du ska vara i livet!

Jag ser så mycket fram emot att ses på webinaret!

Varma hälsningar,
Agneta