Skapa din andliga praktik – workshop

24 SEPTEMBER 2021 FRIDAY, 09:00 AM CEST

Live Webinar Session has ended now.

För att kunna släppa pressen, stressen, kampen och krampen som egots direktiv oftast för oss till, behöver vi lyssna in på och följa själen!

 En andlig praktik är det du gör regelbundet för att skapa och vårda relationen med din själ, så att du vet vad den vill guida dig till!

I denna workshop tar du reda på hur din andliga praktik bäst ser ut för dig, anpassad helt efter dig och dina behov.

Days

08

Hours

14

Minutes

01

Seconds

09

Vill du vara med men osäker på om du har tid? Anmäl dig ändå, du får en inspelning i efterhand!

Agneta Wahlström Ihr

Energimedicinterapeut och introvert själscoach

Min mission är att guida dig till att finna och leva ditt själssyfte, till att känna att du står stadigt i den du är och lever ditt liv med djupare mening.

För att kunna göra det behöver du putsa din inre diamant fri från det damm som över tid har samlats på den, så att du kan skina ditt ljus på det sätt som är menat. Dammet kan bestå av hindrande trosuppfattningar, ärvda övertygelser eller trauman av olika slag.

De blockeringar du upplever i livet, det damm som din diamant har på sig, finns lagrade i ditt energifält och kan med energimedicinens verktyg och ritualer omvandlas så att din energi kan flöda fritt och du får tillgång till din egna kraftfulla potential.

Energimedicinen går in och städar där du och ditt logiska tänkande inte har tillträde och rengör prisma för prisma så att du kan släppa fram ditt inre ljus!

TA REDA PÅ HUR DIN
ANDLIGA PRAKTIK SER UT

VÄLKOMMEN PÅ KOSTNADSFRI WORKSHOP

SKAPA OCH VÅRDA RELATIONEN MED DIN SJÄL