Feng Shui för företaget


Redo att möta ditt företagande på ett nytt sätt?
Ta del av ett mångtusenårigt sätt att skapa harmoni och framgång.

Friday, 24 May 2024
01:00 PM CEST

Masterclass för ett flödande företagande

Allt är energi och hur du väljer att ha det runt omkring dig när du arbetar påverkar dig. Mer än du anar. Och när du får energin att flöda på ett balanserat och hälsosamt sätt, öppnar du upp för allt det som du längtar efter ska komma till dig.

Detta gäller även i företagandet.

I denna masterclass kommer du bli medveten om vad som hindrar respektive stöttar dig, både i din fysiska omgivning och i ditt inre. Du kommer att få kunskap om vad du kan göra för att skifta blockeringar och förbättra flödet av energi, så att du och ditt företag lättare kan göra det som ni är menade att göra.

Är du redo för att öppna upp för flödet? Då ska du boka plats på denna masterclass!

Vad är Feng Shui?

Orden betyder bokstavligt vind och vatten. Feng Shui handlar om att leva i harmoni med naturen och få den universella livskraften att flöda och till hjälp används de fem elementen, yin och yang.

Det är en kinesisk, uråldrig lära där inredning möter psykologi. En lära som visar hur vi genom att förändra i vår fysiska miljö, även kan påverka hur vi mår inuti och även flödet av energi i livet. Det är som ett språk för att skapa harmoni och flöde i vår fysiska verklighet. Och därigenom påverkas även vårt inre.

Genom att använda elementen jord, metall, vatten, trä och eld på rätt sätt och genom det ta nyttja yin- och yang-energin, skapar du dig själv de bästa förutsättningarna för att få kontakt med din energi och få den att flöda på bästa sätt.

Främst används Feng Shui mer inredningssyfte, men i denna masterclass väljer jag att se även företagandet Feng Shuins ögon.

Relevanta fakta

Fredag 24 maj kl 13:00 - 14:30 sker masterclassen online. Du får inloggningsuppgifterna via mail.

Den spelas in och du kan ta del av den i efterhand under begränsad tid. Så om du får förhinder och inte kan vara med live, kommer du att kunna ta del av den ändå.

Eftersom det är första gången jag håller denna masterclass, är premiär-priset 495 kr exklusive moms. Ordinarie pris är 995 kr exklusive moms.

Om du är medlem i Själasystrar deltar du kostnadsfritt och anmäler du dig via den länk du får i medlemsmailet.

Möt ditt företagande med Feng Shui-inspirerade glasögon. 

Lär dig se vad som hindrar respektive stöttar dig på din företagsresa.

Bli inspirerad till hur du med enkla medel kan öka på det positiva flödet och därigenom få ditt företag att blomstra och ta fart.

Feng Shui i företaget – Masterclass

495 kr

Människan bakom

Mitt namn är Agneta Wahlström Ihr. Jag är shamansk energimedicinterapeut och arbetar med att guida introverta kvinnor hitta hem, vara sig själva fullt ut, finna sin inre mening och modigt våga ta sina steg mot sina drömmar.

För mig är energin en röd tråd i allt jag gör. Inte bara för att allt är energi, utan jag älskar hur vi med hjälp av olika tekniker kan frigöras från det som blockerar oss och få kontakt med hela vår inre kraft. Så att vi kan göra det som vi är här för att göra i detta liv.

Varmt välkommen att vara med på denna workshop där vi tillsammans kommer att utforska hur visdomen från Feng Shui kan bistå dig och ditt företag på er resa.

Jag hoppas vi ses den 24:e maj!

/Agneta