Introvert.se logga 800x350

introverta Bloggen

Påverkar era olika  personlighetstyper lyckan och välmåendet i ert kärleks-förhållande?

Saknar ni en kärlekskarta?

Då tipsar jag om Marita Lynards bok “Kärlek när introverta & extroverta möts”!

Utöver att berätta mer om de olika personlighetstyperna introvert och extrovert, ger Marita i denna bok läsaren  en mängd olika exempel på vad som kan göra att vi upplever problem i vårt förhållande. Hon visar även vägen ur detta, hur ni kan skapa er en kärlekskarta!

Läs hela inlägget »

Jag är mycket fascinerad av månen, hennes cykel och dragningskraft.

Hur kan jag på bästa sätt kan leva i symbios med månen och ta hjälp av hennes faser?
 
Energin i mitt liv går också i faser.

Ibland undrar jag om jag som introvert är känsligare för dessa energi-faser och om faserna är längre för mig, än vad de kanske är för de som är mer extroverta.

Jag är även nyfiken på om mina faser är i symbios med månens…

Här är en liten sammanfattning om månens faser, vad de kan öppna upp för, erbjuda kraft och energi till samt hur de kan påverka oss.

Läs hela inlägget »
Etiketter: månen transformation

Den senaste tiden har jag från flera olika håll blivit påmind om hur många kvinnor det är som upplever att de mår dåligt på grund av den de är. 
 
Det gör mig så ont att de känner sig annorlunda på ett smärtsamt sätt. Att det som gör henne till den hon är, hennes personlighet och själ, inte enbart ger henne kärlek och harmoni. Att hon inte helt känner självkärlek, mjukhet och trygghet i livet.
 
Vad beror det på? Vad är det som gör att hon känner sig så annorlunda? Hur har hon och den hon innerst inne är, blivit bemött genom livet?  Vad har hänt som gjort att hon dimmat ner sitt ljus och låtit ett mörker täcka för hennes sanna essens och styrkor?

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Länkar

Etiketter