Introvert.se logga 800x350

introvert vägledning

Vilken väg är rätt för dig?

Introvert vägledning ger dig verktygen för att reda ut, identifiera, rensa, strukturera, sätta intention och tydliggöra din resplan. 
Du har all kunskap och insikt i dig, jag guidar dig fram till att hitta dina egna lösningar, vägar och svar. 


Processen är lösnings- och målfokuserad, upplägget skräddarsys och behovsanpassas för just dig.
Du ges möjlighet att få ett helikopterperspektiv på din situation, se helheten och detaljerna, du utmanas och stöttas till att vända dig ut från det begränsande hörn du har hamnat i och se andra möjligheter och vägar. 
Den vägledande coachingen kan även ha inslag av läkande energimedicin.

Välj den variant som passar dig bäst – samtal eller skrift.
Jag guidar dig på din resa!

Sagt om introvert vägledning från mig...

Fick den fina möjligheten att ha en skriftlig vägledning med Agneta från @introvert.se. Har aldrig provat en sådan tidigare men den passade mig bättre än jag trott.

Jag fick välja ett ämne som jag ville ta upp och sen skräddarsydde hon ihop som en liten workshop till mig med frågor som öppnade upp mig i ämnet för att finna svaren. Trots att det var över skrift så kände jag en väldig närvaro i vårat samtal och hon hjälpte att komma åt sidor som är svåra att hitta till själv. På ett mjukt men rakt och tydligt sätt.

Nu är våra samtal färdiga och jag kan verkligen rekommendera det! Speciellt för introverta. Att få tiden att tänka igenom sina svar och i egen takt hitta dem i sig själv! Att få sitta i sin egna trygga miljö och gå in i det gjorde det lättare att gräva djupare! Tips tips inför nystarter 2020.

/Lia Lundberg

När man sitter med en coach under ett tidsbegränsat möte är det inte alltid så lätt att komma på svar, särskilt inte när många frågor kräver lite extra reflektion. Man vill ju ge svar som är mest ärliga, som är bäst beskrivande av vem man är och som kan förse coachen med de rätta verktygen till att ge vägledning.

Att få sitta hemma, ha obegränsat med tid när man själv väljer att svara på frågorna och att dessutom få skriva ner sina svar så jag kan läsa igenom dem igen senare och kanske komma på nya reflektioner – det passade verkligen mig.

Jag är också mycket nöjd med den feedback jag fick från Agneta och eftersom jag fick den skriftligen kan jag gå tillbaka till den närhelst jag vill för att få vägledning igen.

/Ulrica Carlström

Efter att ha hamnat i ett tillstånd, där motivation och arbetsglädje avtagit beslöt jag mig för att kontakta Agneta för att få hjälp med coaching.

Det bestämdes att coachingen skulle ske via mail. Redan efter första brevet, fullt med framåtdrivande och utvecklande frågor kom jag snabbt på rätt köl igen. Min låga tändes och fördjupades!

Att ha blivit coachad via mail har passat mig perfekt. I egenskap av min introverta personlighet har jag nu haft gott om tid för att i lugn och ro få ha funderat fram och lyssnat in de rätta svaren just för mig.

Jag ger mina varmaste rekommendationer för Agneta. Tack!

/Anette Olsson 

Vägledning via samtal passar dig som:

 • föredrar att uttrycka dig verbalt
 • vill ha en inbokad, fast tid
 • tycker det är lättare att formulera dig när någon lyssnar i realtid
 • vill att din vägledare och coach är personligt närvarande under samtalet och möjligheten finns att se varandra
 • vill ha din coaching under kontorstid

Samtalen är 45 minuter och under denna tid är fokus helt och fullt på dig. Samtalet anpassas och formas efter vart på din resa du befinner dig och vilket stöd du behöver just nu för att komma närmare ditt mål.

Vägledning via samtal – paket om 3, 5 eller 8 samtal

Pris:
2 700 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Samtal sker under kontorstid och företrädesvis på fredagar. Du kan själv boka dina tider här eller via ett mail till agneta@introvert.se.

Vägledning via skrift passar dig som:
 • föredrar att uttrycka dig skriftligen
 • älskar att inte vara uppbunden av bokade tider
 • lättare hittar orden när du är i självsamhet
 • vill utföra din coaching när det passar dig bäst, såsom kväll, helg, eller när som under dygnet
 • uppskattar att ha din coaching portabel
 • vill ha frihet att svara på frågorna i den takt som du själv önskar
 • gärna vill ha din coaching dokumenterad för kommande behov

All kommunikation sker helt digitalt med Vägledning via skrift. Jag är alltid bara ett mail bort!

Du får dina brev via mail och besvarar dem när du vill, varifrån du vill och under hur lång tidsperiod som du vill. När du känner dig klar med dina svar, mailar du tillbaka dem till mig och får inom några dagar nästa brev till din inkorg. 

Breven är alltid kompakta och fulla med frågor. Detta för att du ska få maximal effekt av varje enskilt brev. Ett brev motsvarar ungefär den mängd vägledning och coaching du får under ett samtal på 45 minuter.

Vägledning via skrift – paket om 3, 5 eller 8 brev via mail

Pris:
2 500 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Efter kartläggning och godkänd Coachingöverenskommelse får du ditt första brev via mail. Coachingen startar och utförs när du själv vill. Du har full frihet och flexibilitet i denna coachingform.