Introvert.se logga 800x350

“Fate is a story that's been written for you by somebody else. By your parent's genes, by what happened to you when you were a child, by your culture, by the fact that you were born a man or a woman. Destiny is a story that you write.”
-- Alberto Villoldo

energimedicin

Ditt inre ljus, dina gåvor och din energi kan vara blockerat av rädslor, känslomässiga sår, hinder och trauman.
För att skapa dig det liv du är ämnad att leva behöver du ha tillgång till din fulla potential. 

Energimedicin är en effektiv och kraftfull behandlingsmetod bestående av olika läkande tekniker. Den behandlar och stödjer nervsystem, kropp och själ till balans och läkning. Du får tillgång till din kraft, dina egna sanningar och svar.

Du lär känna ditt sanna jag och får en fördjupad kontakt med din själ. 


Energimedicinen som jag praktiserar, utgår från shamansk visdom och läkekonst.

Varje behandling är unik och utgår från just dina behov, vad du behöver för att bli fri från begränsningar, blockeringar, negativa mönster och trosuppfattningar.

En mycket vanlig behandlingsteknik är Shamansk healing där dina chakran balanseras och dina energier rensas genom att jag tar bort det som blockerar dem. Det kan även bli en Soul Retrieval där en del av dig själv hämtas tillbaka, en del som du av olika orsaker har tappat kontakten med och som nu är redo att återförenas med dig.

Behandlingen sker på distans via telefon, du befinner dig tryggt och bekvämt på en plats du själv väljer. Vi inleder med ett samtal för att finna grundorsaken till de problem eller besvär du upplever. Under själva behandlingen kan du bli delaktig i processen att frigöra din energi och integrera läkningen i ditt system. Vi avslutar med samtal där insikterna från behandlingen fördjupas hos dig.

Är du redo att kliva in i din egen storhet?

Känner du att du är så mycket mer än vad du hittills har kunnat greppa? Längtar du efter djupare mening, mer livsglädje och att nå dina mål? Är du redo att fullt ut lyssna på din själ och följa den vägledning den ger dig?

Om du vill ha min guidning på den resan, erbjuder jag dig antingen en enskild session eller ett längre mentorsprogram där du får stöd under en längre tidsperiod. Allt sker på distans.

Välj mellan en enstaka session eller ett längre mentorsprogram. Läs mer via knappen nedan.

Välkommen att boka din tid via boka.se eller skicka mig ett mail på agneta@introvert.se!

Varma ord...

"Jag visste inte vad jag skulle vänta mig men jag hade ett helt öppet sinne inför min timme med Agneta.

Det var en otroligt fin stund där Agneta först pratade, lirkade och coachade mig till saker jag lagt locket på för längesen och liksom stängt till. Agneta är en väldigt fin coach! Efter det kände hon av energier på ett fint sätt och balanserade mina chakran. Jag fick vara delaktig och liksom samarbeta för att få fram vad just jag behövde. 

Hela tiden kändes det tryggt och lugnt med Agneta i lurarna, inget kändes konstigt. Det var väldigt personligt och hon var med mig hela tiden trots att hon bara fanns på telefon. Resten av dagen var jag väldigt sorgsen och ledsen för det var många känslor och tankar som kom fram, men det var på ett positivt sätt, mer som att det behövde komma ut för att jag skulle kunna komma vidare och tänka i nya banor. 

Sen kändes det bara fint och hela jag var lättare på något konstigt sätt. Jag rekommenderar detta varmt till alla som känner igen sig i Agnetas beskrivning av att känna som att något osynligt står i vägen för en eller att man har fastnat.

Jag är väldigt sugen på att göra detta igen. Tack Agneta! " 

/Lotta

"Tusen tack för en fantastisk behandling, den kändes väldigt djupgående och rörde runt rejält på ett bra sätt. Jag känner mig lättare och energin hoppar runt som popcorn i hela kroppen nu flera timmar efter behandlingen.

Jag känner att saker har skiftat i mig och att jag släppt sådant som inte gynnar mig längre. Är hjärtligt tacksam för mötet med dig och att jag fick vara med om denna fina behandling. Rekommenderas varmt " 

/Jenny Balotis

"Agneta är både varm och ödmjuk i sitt sätt, samtidigt som hon utmanar dig att utvecklas. Hon finns med dig och lyssnar in så du kan känna dig trygg hela tiden under varje behandling.

Jag kan varmt rekommendera Agneta Wahlström Ihrs energibehandling." 

/Berit Karlsson

"Agneta är helt närvarande under hela sessionen. Jag känner mig trygg och varmt hållen trots  att behandlingen sker på distans.
Så fantastiskt mycket som kom upp, känslor, minnen, och sånt som jag trodde att jag redan bearbetat.

Tack Agneta för din fina vägledning." 

/Lotta Hagenmalm

Med viss nervositet hade jag bokat upp första tillfället med energimedicin utan att veta vad som riktigt väntade eller vad förvänta mig.

Upplevelsen var magisk! Agneta guidade mig tryggt på min resa - som jag väldigt snart upptäckte var just MIN egna och där hon var min följeslagare om än också behandlare. Med varsamhet och lyhördhet öppnade hon upp energier och lät mig uppleva nya vidder, men lyssnade även in vilka energier som förmedlade att de behövde bero och vila denna gång.

Jag fick med mig konkreta verktyg som jag burit med mig och kunnat använda själv i vardagen och varje gång jag gör det minns jag min introduktion till energimedicinen och hör Agnetas varma röst inombords.

Tacksam för att ha fått uppleva denna dimension och hur det faktiskt går att fylla på och hela energier via en direktkanal.

/Anonym 

Jag känner nu i efterhand att sessionen var kraftfull och ”pockade” på att jag skulle släppa på saker och ting och inte ”tänka” så mycket.
Så jag känner att mitt system har lugnat sig lite och att jag fått tillbaka min balans lite mer igen.

Det känns också som att jag har gått in i ett annat skifte nu, något helt nytt. Jag börjar känna och tänka nytt.  

/Emma

För någon vecka sedan testade jag för första gången energimedicin på distans. Agneta gav mig en ljuvlig upplevelse och det skulle jag gärna göra flera gånger igen. Att få en behandling medan jag kan vila i tryggheten av mitt eget hem. Älskar det! Agneta är otroligt proffsig och trygg varför jag enkelt slappnade av till hennes röst. 

Först fick jag shamansk healing som lättade på blockeringar i flera chakran. Den, för mig, mest fantastiska upplevelsen var när hon gjorde en soul retrival. Jag fick möta mitt unga jag och Agneta hjälpte mig att lyfta fram (återfå) styrkor som jag för länge sedan förträngt. Detta har definitivt stärkt mig och jag känner mig tryggare och mer säker på mig själv idag. 

Jag fick möta mitt kraftdjur, fick en gåva som påminner mig om att bejaka min lekfullhet och uppmuntran till att sprida min kärlek med fler kramar. Jag önskar alla får uppleva det jag fick. Tack Agneta du är underbar!
Tusen tack.  

/Linda Lii Lundberg

I fredags fick jag en Energimedicin-behandling av Agneta, på distans eftersom jag bor i Italien. Det var en märklig och mycket stark upplevelse.

Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig och tror mig ha haft ett sinne så öppet som jag är kapabel till, jag var lugn och trygg med Agneta i öronen via telefonen. Jag går på yoga och trodde nog att jag hade ganska bra koll på mina chakran vilket gjorde att jag förvånades av nyheten att första chakrat, rotchakrat, var i obalans/blockerat. Följt av en “fysisk” upplevelse av att man (Agneta?) tar av ett lock och allt rinner ut, varpå det känns platt och tomt.

Hela behandlingen var en upplevelse både av fysiska små saker, energi i rörelse, samt mentalt då det var ett nära möte mellan mig och Agneta, jag upplevde det som att vara i ett tryggt rum. Det var en upplevelse som berörde mig på djupet och särskilt sista delen då hon gjorde en Soul Retrieval, det var märkligt (har aldrig varit med om något liknande) men enormt vackert.

När behandlingen var över kände jag mig lätt i kroppen och jag var lugn och harmonisk, och lite omskakad faktiskt, på ett bra sätt. Hela resten av dagen kände jag mig enormt lugn och harmonisk, en känsla som höll i sig under helgen.

Jag hade lätt huvudvärk både fredag och lördag kväll (som det kan kännas när man gör detox). På söndag morgon kl 05 vaknade jag av en dröm jag hade och tänkte att vad är nu detta? Det som kom till mig på detta vis, visade klart och tydligt orsaken till varför mitt rotchakra inte var i balans (saker jag egentligen redan visste, om jag hade satt mig ner och reflekterat över saken, en tanke som inte slagit mig). Även detta en stark upplevelse, då det var så tydligt kopplat till fredagens upplevelse. Jag är förundrad.
Tack!

/Anna

Att få energimedicin-behandling av Agneta kändes lugnt, tryggt och behagligt.

Agneta var noga med att innan behandlingen berätta vad energimedicinbehandling är,  hur det skulle gå till, vad som skulle hända under behandlingen och också hur effekten av behandlingen eventuellt kan visa sig efteråt. Under behandlingen berättade Agneta också vad hon gjorde och varför.

Trots att vi hade kontakt endast via telefonen så kändes det som att hon var närvarande i rummet där jag befann mig. Behandlingen gjorde mig avslappnad och medveten om här och nu. 

Jag kan varmt rekommendera Agneta för din behandling. Du kommer att bli väl omhändertagen och känna dig lugn och trygg i det som händer.

/Birgitta Larsson

Tack Agneta för den inre resa du hjälpte mig med och för de energiknutar du löste upp i chakra.

Det har hjälpt mig att hitta mitt högre jag och att känna mig själsligt lätt. Vägen du såg och beskrev är den jag färdas på nu.
Tack.

/Sussi Irme