Logga med mitt namn och fjäril

“Fate is a story that's been written for you by somebody else. By your parent's genes, by what happened to you when you were a child, by your culture, by the fact that you were born a man or a woman. Destiny is a story that you write.”
-- Alberto Villoldo

energimedicin

Ditt inre ljus, dina gåvor och din energi kan vara blockerat av rädslor, känslomässiga sår, hinder och trauman.
För att skapa dig det liv du är ämnad att leva behöver du ha tillgång till din fulla potential. 

Energimedicin är en effektiv och kraftfull behandlingsmetod bestående av olika läkande tekniker. Den behandlar och stödjer nervsystem, kropp och själ till balans och läkning. Du får tillgång till din kraft, dina egna sanningar och svar.
Du lär känna ditt sanna jag och får en fördjupad kontakt med din själ. 


Energimedicinen som jag praktiserar, utgår från shamansk visdom och läkekonst.

Varje behandling är unik och utgår från just dina behov, vad du behöver för att bli fri från begränsningar, blockeringar, negativa mönster och trosuppfattningar.

Behandlingen sker på distans via telefon, du befinner dig tryggt och bekvämt på en plats du själv väljer. Vi inleder med ett samtal för att finna grundorsaken till de problem eller besvär du upplever. Under själva behandlingen kan du bli delaktig i processen att frigöra din energi och integrera läkningen i ditt system. Vi avslutar med ett samtal där insikterna från behandlingen fördjupas hos dig.

Nu under mitt andra år på utbildningen till Energimedicinterapeut hos Skandinaviska Energimedicinskolan, kan jag erbjuda elevbehandlingar till reducerat pris.

Välkommen att boka din tid via boka.se eller skicka mig ett mail på agneta@introvert.se!

Shamansk healing

Denna djupgående behandling innehåller samtal och rening av energier och chakrabalansering.
Shamansk healing tar ca 1 timme.
700:-

Soul Retrieval

En Soul Retrieval innehåller, förutom shamansk healing, även återhämtandet av en del av dig själv som du har tappat kontakten med. 
Soul Retrival tar ca 2 timmar.
1.300:-

3 sessions-paket

Känner du behov av att relativt snabbt göra en djupare förändring, är detta paket något för dig.
Tre sessioner samt ett vägledande mail efter varje session ingår. Den första sessionen tar ca en timme medans de två sessionerna därefter tar upp upp till två timmar. 
3.300:-

6 sessions-paket

Detta paket ger dig djup och väl förankrad förändring. Vårt samarbete sker under en längre tid vilket ger dig stöd och kontinuitet i din förändringsprocess. Sex sessioner på upp till 1,5 timme var samt ett vägledande mail efter varje session ingår.
6.000:-

Varma ord...

Med viss nervositet hade jag bokat upp första tillfället med energimedicin utan att veta vad som riktigt väntade eller vad förvänta mig.

Upplevelsen var magisk! Agneta guidade mig tryggt på min resa - som jag väldigt snart upptäckte var just MIN egna och där hon var min följeslagare om än också behandlare. Med varsamhet och lyhördhet öppnade hon upp energier och lät mig uppleva nya vidder, men lyssnade även in vilka energier som förmedlade att de behövde bero och vila denna gång.

Jag fick med mig konkreta verktyg som jag burit med mig och kunnat använda själv i vardagen och varje gång jag gör det minns jag min introduktion till energimedicinen och hör Agnetas varma röst inombords.

Tacksam för att ha fått uppleva denna dimension och hur det faktiskt går att fylla på och hela energier via en direktkanal.

/Anonym 

Jag känner nu i efterhand att sessionen var kraftfull och ”pockade” på att jag skulle släppa på saker och ting och inte ”tänka” så mycket.
Så jag känner att mitt system har lugnat sig lite och att jag fått tillbaka min balans lite mer igen.

Det känns också som att jag har gått in i ett annat skifte nu, något helt nytt. Jag börjar känna och tänka nytt.  

/Emma

För någon vecka sedan testade jag för första gången energimedicin på distans. Agneta gav mig en ljuvlig upplevelse och det skulle jag gärna göra flera gånger igen. Att få en behandling medan jag kan vila i tryggheten av mitt eget hem. Älskar det! Agneta är otroligt proffsig och trygg varför jag enkelt slappnade av till hennes röst. 

Först fick jag shamansk healing som lättade på blockeringar i flera chakran. Den, för mig, mest fantastiska upplevelsen var när hon gjorde en soul retrival. Jag fick möta mitt unga jag och Agneta hjälpte mig att lyfta fram (återfå) styrkor som jag för länge sedan förträngt. Detta har definitivt stärkt mig och jag känner mig tryggare och mer säker på mig själv idag. 

Jag fick möta mitt kraftdjur, fick en gåva som påminner mig om att bejaka min lekfullhet och uppmuntran till att sprida min kärlek med fler kramar. Jag önskar alla får uppleva det jag fick. Tack Agneta du är underbar!
Tusen tack.  

/Linda Lii Lundberg

I fredags fick jag en Energimedicin-behandling av Agneta, på distans eftersom jag bor i Italien. Det var en märklig och mycket stark upplevelse.

Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig och tror mig ha haft ett sinne så öppet som jag är kapabel till, jag var lugn och trygg med Agneta i öronen via telefonen. Jag går på yoga och trodde nog att jag hade ganska bra koll på mina chakran vilket gjorde att jag förvånades av nyheten att första chakrat, rotchakrat, var i obalans/blockerat. Följt av en “fysisk” upplevelse av att man (Agneta?) tar av ett lock och allt rinner ut, varpå det känns platt och tomt.

Hela behandlingen var en upplevelse både av fysiska små saker, energi i rörelse, samt mentalt då det var ett nära möte mellan mig och Agneta, jag upplevde det som att vara i ett tryggt rum. Det var en upplevelse som berörde mig på djupet och särskilt sista delen då hon gjorde en Soul Retrieval, det var märkligt (har aldrig varit med om något liknande) men enormt vackert.

När behandlingen var över kände jag mig lätt i kroppen och jag var lugn och harmonisk, och lite omskakad faktiskt, på ett bra sätt. Hela resten av dagen kände jag mig enormt lugn och harmonisk, en känsla som höll i sig under helgen.

Jag hade lätt huvudvärk både fredag och lördag kväll (som det kan kännas när man gör detox). På söndag morgon kl 05 vaknade jag av en dröm jag hade och tänkte att vad är nu detta? Det som kom till mig på detta vis, visade klart och tydligt orsaken till varför mitt rotchakra inte var i balans (saker jag egentligen redan visste, om jag hade satt mig ner och reflekterat över saken, en tanke som inte slagit mig). Även detta en stark upplevelse, då det var så tydligt kopplat till fredagens upplevelse. Jag är förundrad.
Tack!

/Anna

Att få energimedicin-behandling av Agneta kändes lugnt, tryggt och behagligt.

Agneta var noga med att innan behandlingen berätta vad energimedicinbehandling är,  hur det skulle gå till, vad som skulle hända under behandlingen och också hur effekten av behandlingen eventuellt kan visa sig efteråt. Under behandlingen berättade Agneta också vad hon gjorde och varför.

Trots att vi hade kontakt endast via telefonen så kändes det som att hon var närvarande i rummet där jag befann mig. Behandlingen gjorde mig avslappnad och medveten om här och nu. 

Jag kan varmt rekommendera Agneta för din behandling. Du kommer att bli väl omhändertagen och känna dig lugn och trygg i det som händer.

/Birgitta Larsson

Tack Agneta för den inre resa du hjälpte mig med och för de energiknutar du löste upp i chakra.

Det har hjälpt mig att hitta mitt högre jag och att känna mig själsligt lätt. Vägen du såg och beskrev är den jag färdas på nu.
Tack.

/Sussi Irme