Introvert.se logga 800x350

Inre frid och yttre fred

Den senaste tiden har jag från flera olika håll blivit påmind om hur många kvinnor det är som upplever att de mår dåligt på grund av den de är. 
 
Det gör mig så ont att de känner sig annorlunda på ett smärtsamt sätt. Att det som gör henne till den hon är, hennes personlighet och själ, inte enbart ger henne kärlek och harmoni. Att hon inte helt känner självkärlek, mjukhet och trygghet i livet.
 
Vad beror det på? Vad är det som gör att hon känner sig så annorlunda? Hur har hon och den hon innerst inne är, blivit bemött genom livet?  Vad har hänt som gjort att hon dimmat ner sitt ljus och låtit ett mörker täcka för hennes sanna essens och styrkor?

När jag nu tillåter mig att sjunka in i dessa frågor, känner jag en stor sorg i mitt hjärta. En sorg över att så många behöver känna det så. Jag vill omfamna alla dessa kvinnor och varmt men bestämt tala om att de duger precis som de är. 
 
De är OK! Precis som de är, i all sin mänsklighet. Deras själar är hela och älskade. De är hållna av moder jord och guidade av fader himmel. 
 
Men vad kan hon göra åt det? Vilka valmöjligheter finns det? Hur kan hon välja kärlek istället för rädsla? Ljus istället för mörker?

Vad kan jag göra? Jo, min själ guidar mig till att genom min kommande medlemstjänst hålla space för alla dessa kvinnor som vill hitta hem till sig själva. 
 
I detta space kommer det bland annat att finnas stöd, tips, andra kvinnor på liknande resor, meditationer, samtalsmöjligheter, värme, kärlek och ljus. Allt med syfte att guida henne hem till sig själv, där alla svar finns och där hennes egen inre skatt skiner.
 
En skatt som alltid funnits men som av en mängd olika orsaker nu är täckt med lager av damm. En skatt som nu är redo att lyftas fram och putsas, så att den kan skina sitt ljus på det sätt som är menat för just henne.
 
Ett hållande space där hennes själ får guida henne på just hennes väg, utefter hennes egen skattkarta. Ett space där hon, även om hon har just sin egen resa, har stöd och support på vägen, om hon vill!
 
En medlemstjänst för kvinnor som vill känna inre frid och yttre fred.

Jag vill transformera denna sorgsenhet jag känner till skapar-energi så att denna plats blir verklighet, så jag låter sorgsenheten vara mitt bränsle framåt i mitt skapande.
 
Personligen så tror jag inte på ett långt ältande av historien, åratal av terapi och “frossande” i vem som gjorde vad. Inte som verksam medicin för ett ökat välmående på djupet och på sikt. Visst kan det vara bra ibland, för vissa, att ta terapi till hjälp. Jag har själv gjort det. Det har hjälpt mig i vissa lägen i livet. Men, inte för beständig och djup läkning! Här är jag övertygad om att det finns bättre vägar. 
 
För mig har andligheten och energimedicinen blivit mina läkande verktyg. Jag är övertygad om att de är kraftfulla verktyg även för många andra kvinnor.
 
Självklart är det upp till var och en att välja vilken väg till läkning som är rätt för just henne. Jag följer min själs önskan och gör det som jag är menad att göra – just nu är det att skapa denna plats online, med dessa verktyg, för alla dessa kvinnor! 
 
Jag längtar efter att guida dem med dessa läkande verktyg som jag funnit vara så effektiva – andlighet och energimedicin. Allt i ett introvert format eftersom jag anser att dessa personlighetsdrag bidrar med en genväg till kontakten med vår själ och universum. 
 
Även introversionen som sådan kommer självklart att få plats, superkraft som jag anser den vara! 
 
Om du är en av alla dessa kvinnor och känner en inre längtan efter detta space så är du varmt välkommen att följa med på resan! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln