Introvert.se logga 800x350

Skyddar du dig bakom en mask?

När jag blev tvungen att besöka tandläkaren för att laga en avbiten tandbit, fick jag uppleva hur det känns att bemötas av gedigna skyddsåtgärder hos motparten.

Skyddsåtgärder som personalen hos tandläkare hade är ju så klart försvarbara i dessa tider, men de fick mig att tänka på andra skyddsåtgärder vi människor ofta tar till.

De osynliga skydd vi har byggt upp för att undvika känslomässig smärta.

Jag tänker på de skydd som kan finnas mellan oss själva och omvärlden. Skydd med syfte att förhindra någon eller något att nå oss. Nå ända in i oss, till vårt hjärta och vår själ. 

Detta eftersom vi ju riskera att ta skada om någon eller något kommer oss så nära. Här tar egot sin roll på högsta allvar, ditt välmående ska skyddas till varje pris. Så egot vaktar dina skyddsmurar med näbbar och klor.

Men hur blir livet då?

Lever vi fullt ut när vi omger oss med ett pansar av skydd? Självklart är det vettigt att till viss del skydda sig själv så att onödigt lidande undviks. Men om det trots allt viskas från själen, viskas att något saknas, att möjligheter till utveckling och helhet finns på andra sidan skyddsmuren, kan det då inte vara värt risken att visa vem du är, innerst inne? 
 
Vad behöver du för att våga ta av dig din osynliga skyddsutrustning? 
Vilket stöd behöver du för att känna dig trygg?
Hur kan du finnas för dig själv under resan, oavsett vad som händer? 


Om du känner att något står i vägen för dig som gör att du inte kan släppa ner ditt skydd, även fast du innerst inne vill, så kan energimedicinen hjälpa. Den går in och frigör dina blockeringar där du själv med ditt intellekt inte når och gör så att du kan stå i din egen fulla kraft och potential. 

Etiketter: energimedicin

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln