Introvert.se logga 800x350

Är du trygg i dimman?

Är du trygg i dimman?
Jag upplever ibland att jag befinner mig i en tät dimma, utan minsta sikt. Ingen aning om hur det ser ut framför mig, vilka beslut jag ska ta, vilka vägar jag ska välja och vad som är rätt för just mig. 
 
Är det en stor bergsvägg jag kommer att mötas av eller ett livsfarligt stup?  Jag känner ett stort tvivel om det finnas en väg att gå på som är trygg och rätt för mig.

Det jag har lärt mig av livet, är att jag kan vara trygg i dimman. Den insikten tog tid på sig och kan ibland även nu gäcka mig lite. Men även om jag idag kan känna mig osäker i dimman, så varar det inte så länge. Ur dimman landar jag alltid på min rätta, magiska plats.

Jag vet att dimman kommer att lätta i sinom tid och jag kommer att se klart. Jag kommer att se vilken stig som är menad för mig att gå på. 

Nyckeln till trygghet i dimman för mig är tre stycken T:n: 
Tid
Tålamod
Tillit

 
Tid att bara vara och låta universum verka i sin egen takt. Tid att vara i allt som är, fullt närvarande. 
 
Tålamod att sitta lugnt i båten, oavsett hur livet ser ut just nu. Tålamod att inte tvinga fram något som inte är redo ännu.
 
Tillit till att den högre intelligensen håller mig trygg och kommer att leverera det som är för mitt högsta bästa. Något som kanske t.o.m. är bättre än vad jag själv kunnat räkna ut.

Ett stort hjälpmedel för att upprätthålla dessa tre t:n är för mig meditation. Det är så viktigt att avsätta tid för meditation regelbundet och landa i mig själv. Jag avsätter tid, jag har tålamod att sitta kvar i meditationen och har tillit till att allt blir som det ska.
 
Hur ser dina t:n ut? Hur kan du känna trygghet i dimman? 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln