Introvert.se logga 800x350

En vardag i linje med själens vilja

Som introvert har de senaste månaderna varit väldigt behagliga. För trots att så mycket är sorgligt, jobbigt och osäkert i den stora världen, har min lilla värld frodats.
 
I stora drag har jag levt i stort sett som innan pandemin startade, men jag har upplevt en läkande avlastning på kontot “jag borde”. Detta för att det nu har varit helt legalt att inte var social och att vilja arbeta hemifrån.

På något sätt har min introverta sida fått en ny status hos mig själv, den har fått blomma och ta plats. Denna sida har visat upp kvaliteter som verkligen är viktiga för mig och mitt välmående. Även fast jag redan visste om dem, har de nu fått en än större betydelse för mig.
 
Denna fördjupade trygghet i den jag är, är något som jag kommer att vårda även när omvärlden har landat i sin nyorientering och börjar snurra igen. För nyorientering tror jag att det blir. 
 

Jag får insikter om att det är en tid av stor förändring som vi lever i just nu. Det känns stort att få vara del i detta stora, även om jag inte kan påstå att jag ser den stora bilden. Men jag är trygg i att inte veta allt, jag väljer tillit till den stora intelligensen och lyssnar in vad som är rätt för just mig. Mitt stora hopp är att världen transformeras till en högre medvetandenivå och jag känner att jag gör det som är menat att just jag ska göra på den resan.
 
Ett mycket vackert uttryck som jag tycker passar bra in i detta är citatet “We are the ones we have been waiting for“ (June Jordan).

Mitt liv går nu mer och mer i samma riktning som min själ önskar. 
Det har inte kommit gratis och resan fortsätter, men jag är så tacksam att jag har kommit så långt som jag har. Det är verkligen som att jag har väntat på mig själv.
 
Jag känner att jag nu är än mer mig själv, jag har landat djupare i den jag är, innerst inne. Jag har fördjupad kontakt med min själ och kan lättare leva livet i samskapande med universum.
 
Den förlösande delen för mig för att komma dit jag är idag, har ändå varit energimedicinen. Genom att på djupet få bort blockeringar och få syn på mina egna skatter så har vägen till läkning och förverkligande blivit så mycket lättare. 
 
Även fast det inte är lätt alla gånger, eller smärtfritt, så är det värt det.
 
Hur upplever du det? 
Har din introversion fått nya djup eller nya uttryck? 
Känner du att något blockerar dig från att fullt ut stå i din sanning och kraft?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln