Introvert.se logga 800x350

Eld - naturens kraftfulla, transformerande redskap. 

Idag har jag utfört en eldceremoni för att överlämna till universum samt öppna upp för manifestation av mina drömmar.
 
Jag känner stor respekt för elden och har haft ett skräckblandat förhållande till den. Under min utbildning till energimedicinterapeut, har jag nu gjort elden till min vän och healer. Detta genom att utföra eldceremonier och få uppleva dess magiska effekter.

En eldceremoni bjuder in till en transformerande energi, i ett tidlöst och magiskt utrymme. Den ger möjlighet till läkning och manifestation på sätt som inte den logiska hjärnan kan tänka ut. Den kan även inbjuda till insikter genom de budskap som den förmedlar.
 
Allt detta låter väldigt mystiskt, men efter att ha erfarit detta många gånger nu så inser jag att det bara är så, det är inget som jag kan, eller behöver, förstå med logiken.
Transformationen sker när jag lämnar över det jag vill frigöra mig från till elden. Detta kan jag göra genom att skriva upp allt jag vill släppa på ett papper och slänga in i elden, eller blåsa in det jag vill släppa i ett brännbart föremål (en lite pinne, blomma, kotte el. dyl.) som sedan elden får ta hand om. Det kan vara allt ifrån ett gammalt beteende-mönster, gammalt trauma eller något annat som jag inte längre vill ha i mitt liv. 
 
Den symboliska handling det är att fysiskt lämna över något till elden och universum, öppnar upp för läkning på djupet. Det ger universum möjlighet att träda in, utan att jag själv "håller fast", medvetet eller omedvetet.
 
Jag lämnar även över mina drömmar och önskningar till elden. Röken som blir av föremålen, stiger uppåt och ger universum möjlighet att träda in och guida mig. Guida mig steg för steg till mina drömmars mål, eller något som är än bättre, för mitt högsta bästa.

Har du något som du vill överlämna till elden och universum? Eller drömmar som du vill manifestera?

Etiketter: energi energimedicin

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln