Introvert.se logga 800x350

Nyckeln till skattkistan

Jag hade länge sökt något, utan att riktigt veta vad.

Det kände som att något fattades, min skattkarta saknade viktiga delar och skattkistan förblev låst.

Trots att jag landat i insikten och fördelarna med att vara introvert, hittat min riktning och startat igång mitt företag, var det fortfarande något som saknades. 

Så för cirka ett år sedan, kom utbildningen till energimedicinterapeut min väg. Trots att mitt ego hade en hel del att säga som motargument för att anmäla mig, så sa min själ ett tydligt JA. Själens budskap kändes som en inre självklar och lung visshet om att detta var rätt för mig, även om mitt förnuft inte hängde med alls.

Jag är så tacksam att jag valde att lyssna på min själ, för detta visade sig vara nyckeln jag saknat till min skattkista.

Energimedicin består av olika läkande tekniker som har till syfte att frigöra din kraft och energi, så att du får tillgång till din fulla potential. Det ett oerhört kraftfullt redskap för förändring. Den energimedicin som jag praktiserar, utgår från shamansk visdom och läkekonst. 

Detta första år på utbildningen har varit en kraftfull inre resa. På utsidan ser jag skapligt likadan ut, men på insidan är jag ny på många plan. 

Jag har transformerats och läkt djupt. Den blockering jag känt, men inte kunnat få ordning på, har nu äntligen släppt sitt grepp om mig. Utan energimedicinens hjälp, vet jag att den skulle ha fortsatt att begränsa mig under lång tid framöver. 

Nu under mitt andra år på utbildningen, kan jag erbjuda energimedicinbehandlingar till elevpris. Att kunna bidra till läkning och transformation på detta sätt gör mig så glad och tacksam, eftersom jag vet hur kraftfullt och är. Särskilt i dessa tider där oro och rädsla ligger och lurar och vi behöver stå tryggt och stadigt i oss själva.

Vi behöver stå i vår fulla kraft och i vårt ljus för att bidra till en bättre värld.
Vad behöver du för att få tag i din nyckel, till din skattkista?

Varmt välkommen!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln