Introvert.se logga 800x350

Välkommen till introvert.se!

Fylld av mod och sårbarhet är jag nu redo att visa min hemsida introvert.se för världen!

Här kommer du som är introvert att få inspiration, tips, guidning och värme för att leva ditt liv i fullständig sanning och harmoni med den du innerst inne är - både inför dig själv och inför omvärlden!

Jag lärde mig ganska sent i livet att jag är introvert. När jag väl fick den kunskapen så var det som att komma hem. Så mycket som fick sin förklaring! 

Sedan dess har jag arbetat med att skala av det som inte var mitt sanna,
naturliga jag, del för del har jag demonterat den skavande extroverta kostymen.

Under denna resa har jag har jobbat fram mitt sätt och mina metoder att på bästa sätt leva i enlighet med den jag innerst inne är, så att jag nu lever i harmoni och klarhet (för det mesta).

Min egen resa och utveckling, i kombination med mina övriga kompetenser, är grunden till allt det som jag kommer att erbjuda här på Introverta Välmåendet!

Min önskan är att du som nu har kunskap om att du är introvert, men som ännu inte helt till 100% är i harmoni med det, ska känna dig trygg och hemma här.

Min önskan är att du som är introvert ska känna dig trygg och hemma här. 
Oavsett var på din introverta resa du är - i full harmoni med att vara introvert eller inte riktigt där ännu, alltid vetat att du är introvert eller först på senare år fått insikt om att du är introvert - vart du än befinner dig på skalan! 

Varmt välkommen till det Introverta Välmåendet - www.introvert.se!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln