Introverta Välmåendet

 Medveten närvaro i nuet - Mindfulness

Genom att införliva mindfulness i ditt liv får du ett ständigt närvarande stöd i livet. 
Mindfulnessträning kan bidra till minskad stress, bättre sömn, mindre smärta samt ge en ökad stabilitet och en balans i livet - ett verktyg för att ta tillvara på livet som det är, här och nu.
De sju attityderna inom mindfulness är icke dömande, tålamod, nyfikenhet, tillit, icke strävande, acceptans och släpp taget.
 

Mindfulnessträning med privat handledning
Prova på mindfulness för fokus och energi - fyra veckor
Inledande kurs i mindfulness på fyra veckor med handledning. Du tränar en gång om dagen i tio minuter, fem till sex dagar i veckan. Träningen är internetbaserad så du kan göra den var och när det passar dig. Under perioden har du tre handledande samtal x 30 minuter. Programmet behåller du efter kursen och kan repetera det du vill, det finns ingen begränsning i tid.
Pris: 1.700:- 

Mindfulness grundkurs - åtta veckor
Du lär dig grunderna i mindfulness med handledning. Kursen är på åtta veckor, två x tio minuter per dag, fem till sex dagar i veckan. Träningen är internetbaserad så du kan göra den var och när det passar dig. Under perioden har du sex handledande samtal x 30 minuter. Programmet behåller du efter kursen och kan repetera det du vill, det finns ingen begränsning i tid.
Pris: 3.200:-

Priserna är inkl. moms för privatpersoner samt exkl. moms för företag.
 

Mindfulness på arbetsplatsen
I dagens samhälle där sjukskrivningarna duggar tätt, är vinsterna många för företagen att satsa på att ge sina anställda redskap att hitta balans och stabilitet i livet. 
Vill ditt företag investera i personalens (och därmed företagets)  hälsa proaktivt, är ni välkomna att kontakta mig för ett förslag på upplägg som passar just ert företag.
 

Mindfulness i skolan
Mindfulness börjar bli mer och mer förekommande i dagens skola. Tänk att få ge barnen redan i tidig ålder verktyg för att kunna hantera livet som det är på bästa sätt!
Kontakta mig om du är intresserad av att få in mindfulness i din skola.


Jag är utbildad mindfulnessinstruktör hos Mindfulnesscenter AB av Dr Ola Schenström där jag även har gått kompletterande utbildningar med inriktning mot skolan och arbetsplatser.